Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:

Vanzare  apartament  cu 3 camere Hunedoara, Pestera (Petrosani)  - 42 EURO Proprietar 42 €
Vanzare apartament cu 3 camere Hunedoara, Pestera (Petrosani) - 42 EURO , Pestera (Petrosani) , jud. Hunedoara

Apartament 3 camere, Petroșani Vând apartament 3 camere în Petroșani, aproape de spital (2minute), la 3-4 minute de Lidl, farmacii și alte magazine. Situat în spate la Keops (1 minut).Apartament 3 camere 66mp, debara, două băi, + balcon 3.6mp + boxă 9.5mp + garaj 18mp, situate sub apartament.Acces garaj și boxă din scara blocului.Se vinde mobilat. (frigider, aragaz, chiuveta, colțar bucătărie, colțar sufragerie, biblioteca).Bloc construit în anul 1987 din cărămidă eficientă mare cu izolație termica din placi BCA 2x2m, grosime de 7cm. Ziduri exterioare de 55cm.Blocul este format din Parter înalt +doua etaje.Instalație electrică pe cupru.Instalație de apă este pe metal.Parchet de stejar.Prețul este negociabil.Alte detalii la numerele de telefon :0742876009 sau 0722349107

42 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare  apartament  cu 2 camere Hunedoara, Pestera (Petrosani)  - 17 EURO Proprietar 17 €
Vanzare apartament cu 2 camere Hunedoara, Pestera (Petrosani) - 17 EURO , Pestera (Petrosani) , jud. Hunedoara

Vând apartament 2 camere Petroșani Apartament 2 camere, bucătărie mare prelungită în balcon, centra, parchet, apa trasă separat, renovat in 2016. Se vinde complet mobilat camera mare și bucătăria și parțial camera mică. Toate utilitățile plătite la zi. Este situat pe str. Aviatorilor, la etajul 2 din 4. Sau schimb cu apartament in Deva zona Dacia, exclus parter sau ultimul etaj.

17 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare  apartament  cu 2 camere Hunedoara, Pestera (Petrosani)  - 30 EURO Proprietar 30 €
Vanzare apartament cu 2 camere Hunedoara, Pestera (Petrosani) - 30 EURO , Pestera (Petrosani) , jud. Hunedoara

Vand/schimb apartament Vand/schimb apartament 2 camere, langa liceul de Informatica PetrosaniRenovat: gresie,faianta, parchet nou, centrala noua(garantie 5 ani), aragaz nou(garantie 2 ani), masina de spalat noua (garantie 5 ani), combina frigorifica noua(garantie 5 ani), mobila la comanda noua, pereti exteriori au fost izolati( (daca nu lasi centrala pornita ai deja garantat 15 grade C in casa, cel putin asa a fost iarna asta). Apartamentul se afla la etajul 9 si are apa separat, bransament separat la apa a fost facut in cursul luni noiembrie 2018.Zona linistita, aproape de orice, magazine, spital, centru, privelistea frumoasa de la balcon.Relatii la telefon: 0733 756 642

30 €

   Apartament

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.