Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:

Vanzare casa Hunedoara, Renghet - 25000 EURO Proprietar 25000 €
Vanzare casa Hunedoara, Renghet - 25000 EURO Renghet, Renghet , jud. Hunedoara

Casa in Renghet zona pitoreasca la 2 km de statiunea Geoagiu Bai, compusa din casa doua camere de 3,5 pe 3,5 plus bucatarie constructie caramida, casa 2 casa de locuit din piatra camere 5*5 cu pivnita, apa menajera prin cadere, cablu TV, curte de pasari cu anexe, lemnarie si 2 curti ale casei, vita de vie, pomi fructiferi, pruni, meri, Peri, ciresi, corcodusi, gutui. Asa se afla la drum asfalt acces cu masina in curte.

25000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare casa 2 camere Hunedoara, Renghet - 18000 EURO Proprietar 18000 €
Vanzare casa 2 camere Hunedoara, Renghet - 18000 EURO Renghet, Renghet , jud. Hunedoara

vand casa (in rosu) situata in loc. Renghet, in apropiere de Geoagiu Bai, compusa din 2 camere, 1 hol, camara se poate transforma in baie, pivnita, sura, curte si gradina de + 25 ari. pret neg.

18000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare terenuri agricol 20 ha Hunedoara, Renghet - 1 EURO Proprietar 1 €
Vanzare terenuri agricol 20 ha Hunedoara, Renghet - 1 EURO Renghet, Renghet , jud. Hunedoara

vand 3 parcele de teren extravilan, pasune si faneata, in total suprafata de 2 ha, pret 1,5 lei/ m2 neg., situat in loc. Renghet, jud. hunedoara.

1 €

   Terenuri agricol

Vezi Detalii
Vanzare casa 2 camere Hunedoara, Renghet - 18000 EURO Proprietar 18000 €
Vanzare casa 2 camere Hunedoara, Renghet - 18000 EURO Renghet, Renghet , jud. Hunedoara

Vand casa ( in rosu) situata in loc. Renghet, nr76, (zona de deal, ideala apicultura, cresterea animalelor etc.), in apropierea statiunii Geoagiu Bai, doua fronturi stradale, compusa din 2 camere, 1 hol, 1 camara ( se poate transforma in baie), pivnita, grajd, curte si gradina cu o suprafata de +25 ari, drum asfaltat la 200 m de casa si pietruit in fata casei.

18000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.