Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:

Vanzare casa 3 camere Hunedoara, Renghet - 47000 EURO Proprietar 47000 €
Vanzare casa 3 camere Hunedoara, Renghet - 47000 EURO Renghet, Renghet , jud. Hunedoara

se vand la Renghet, mai sus de Geoagiu Bai(jud.Hunedoara) intr-o zona linistita si frumoasa, la cca 700 m altitudine: -casa mare: cu 3 camere si hol; pivnita si bucatarie; in spate cuptor mare de paine si loc pt crescut animale zidit, acoperit, inchis -casa mica: cu 1 camera ,baie si camera debara -grajd cu sura si atelier scularie -curte mare in fata gospodariei+gradinita pentru flori -gradina de zarzavat -livada si vie pe rod -faneata -incalzire cu sobe pe lemne +aragaz cu butelie la bucatarie -apa din munte prin cadere si put in curte -priveliste catre Sacaramb, Geoagiu Bai si Retezat -zone pitoresti de vizitat in zona: cheile Madei,ale Cibului,ale Ardeului, precum si manastiri si biserici -usor de ajuns la cetatile dacice de la Sarmisegetusa -acces usor cu masina pana in fata gospodariei -se poate preta si pentru agroturism -47000 euro, pret negociabil pt cei efectiv interesati -se accepta si credit -detalii si info suplimentare la tf tf: 740 - arata telefon - sau: 749 - arata telefon -

47000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare terenuri constructii Hunedoara, Renghet - 5000 EURO Proprietar 5000 €
Vanzare terenuri constructii Hunedoara, Renghet - 5000 EURO Renghet, Renghet , jud. Hunedoara

Vand teren in Renghet, jud Hunedoara. Are o suprafata de aprox 25 de ari. Acces de la sosea cu posibilitate de construire. Foarte aproape de centru.

5000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Vanzare casa 3 camere Hunedoara, Renghet - 47000 EURO Proprietar 47000 €
Vanzare casa 3 camere Hunedoara, Renghet - 47000 EURO Renghet, Renghet , jud. Hunedoara

se vand la Renghet, mai sus de Geoagiu Bai(jud.Hunedoara), catre Balsa intr-o zona linistita si frumoasa, la cca 700 m altitudine: -casa mare: cu 3 camere si hol; pivnita si bucatarie; in spate cuptor mare de paine si loc pt crescut animale zidit, acoperit, inchis -casa mica: cu 1 camera ,baie si camera debara -grajd zidit cu sura si atelier scularie -curte mare in fata gospodariei+gradinita pentru flori -gradina de zarzavat. -livada si vie pe rod -faneata -incalzire cu sobe pe lemne +aragaz cu butelie la bucatarie -apa din munte prin cadere si put in curte -priveliste catre Sacaramb, Geoagiu Bai si Retezat -o zona cu multe chei in vecinatati de vizitat: cheile Madei, Cheile Ardeului,Cheile Cibului si manastiri. -usor de ajuns la cetatile dacice de la Sarmizegetusa. -acces usor cu masina pana in fata gospodariei -47000 euro pret negociabil pentru cei efectiv interesati -se accepta si credit -informatii si detalii suplimentare la: tf: 0749375883 sau: 0740006575 Numar niveluri imobil: 1 Numar Bai: 1 Comision cumparator: 0% Posibilitate parcare: Da Nr. locuri parcare: 4 Curent Apa Incalzire

47000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare casa Hunedoara, Renghet - 21147 EURO Proprietar 21147 €
Vanzare casa Hunedoara, Renghet - 21147 EURO Renghet, Renghet , jud. Hunedoara

Casa are gradina mare, curte. Are fantana in curte. Pe langa gradina in jurul ei are si gradinuta pentru pus legume. Este situata intr-o zona de deal (buna pt cabana) cu acces la sosea. Pt mai multe detalii la nr 767 - arata telefon - sau 741 - arata telefon - . Se poate vedea oricand. Casa este in stil batranesc.

21147 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare casa 2 camere Hunedoara, Renghet - 14499 EURO Proprietar 14499 €
Vanzare casa 2 camere Hunedoara, Renghet - 14499 EURO Renghet, Renghet , jud. Hunedoara

Urgent !!! vand casa la tara ideala pentru casa de vacanta sau transformare in pensiune. - anexe si teren. zona frumoasa si linistita. Rel. Doar telefonic

14499 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.