Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:

Vanzare casa 3 camere Hunedoara, Romos - 35000 EURO Proprietar 35000 €
Vanzare casa 3 camere Hunedoara, Romos - 35000 EURO Romos, Romos , jud. Hunedoara

Vand casa in comuna Romos judetul Hunedoara, locuibila, formata din 3 camere, hol mare, 1 baie utilata partial, camara, bucatarie, sobe teracota, terasa, beci din piatra, magazie, gradina, 615mp teren. Negociabil. Pentru mai multe informatii sunati la unul din numerele: 745251951 / 741593690, numar etaj: 1, numar camere: 3, numar bai: 1, suprafata utila: 615, suprafata totala: 615, suprafata construita: 615 Stadiul constructiei: Rosu , Numar nivele: 1 , Suprafata terenului: 615,0 m2, Suprafata utila: 615,0 m2, Suprafata construita: 615,0 m2, Numar camere: 3 , Numar bai: 1 , Incalzire: altele ,

35000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare spatii comercial Hunedoara, Romos - 1 EURO Proprietar 1 €
Vanzare spatii comercial Hunedoara, Romos - 1 EURO Romos, Romos , jud. Hunedoara

Cladire P+E+M si teren aferent! Asezare: in lungul DN7 - 35 m iesire directa la drum, pe partea dreapta in directia Orastie - Sebes, dupa sensul giratoriu din intersectia Halta Geoagiu-Romos, in apropierea coborarii/ urcarii de pe/ pe autostrada Orastie - Sebes, la distanta de 600m. Suprafata construita la sol 174 mp, locul intabulat aferent cladirii 355 mp. Teren situat in zona rurala. Intabularea si parcelarea sunt realizate. Nu exista datorii la stat si nu exista gaj, tranzactia se poate realiza imediat. Cabana si terenul sunt inscrise pe persoana fizica. Desi sunt pozitionate de-a lungul drumului european, proprietatile apartin de comuna Romos, taxele aferente terenului si constructiei sunt scazute. Atat terenul, cat si cladirea se observa foarte bine de pe autostrada din ambele sensuri ( Orastie-Deva sau Orastie-Sebes). Accesul pe autostrada este facil, facandu-se la 600m (pt Orastie-Sebes) si 1 km ( pt Orastie-Deva). Exista bransament la gaz, curent electric si a fost construita sursa proprie de apa (fantana). Parter: -construit din ciment si boltari, in anul 1997 Magazie- in care este fantana Bar / Restaurant-hol intrare, 2 sali, bucatarie, magazie, baie interioara -utilitati: gaz, curent, centrala pe gaz, aer conditionat, aparat de purificat aerul, termopane Baie - pentru clienti Etaj :- construit din barna de lemn de brad, tencuit pe interior si lambriu. - 5 camere de locuit, 2 bai, 1 receptie, terasa, 3 balcoane. Interioarele sunt lambrisate din lemn de brad. Mansarda: necompartimentata, 2 balcoane. Suprafata totala: 355 m² An finalizare constructie: 1990 Vitrina: 70 m Stadiu constructie: Finalizat Inaltime spatiu: 10 m Numar incaperi: 10 Numar Grupuri Sanitare: 4 Comision cumparator: 0% Posibilitate parcare: Da Nr. locuri parcare: 20+ Tip imobil: Alte tipuri

1 €

   Spatii comercial

Vezi Detalii
Vanzare casa 2 camere Hunedoara, Romos - 21500 EURO Proprietar 21500 €
Vanzare casa 2 camere Hunedoara, Romos - 21500 EURO Romos, Romos , jud. Hunedoara

Vand casa la rosu cu gradina si curte, loc.Romos, Jud.Hunedoara, la strada principala. Casa este construita din 1973, are geamuri din lemn si rulouri din lemn, usi lemn, model vechi. Casa este compusa din Hol, bucatarie, 2 camere la strada. Nu a fost locuita niciodata. peretii interiori sunt doar tencuiti. Pe pardoseala este doar pamant. Doar fatada este tencuita si zugravita. Canalizare si apa pana in curte. Gazul nu este racordat. Gradina are 1394 mp.

21500 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare casa 1 camere Hunedoara, Romos - 1 EURO Proprietar 1 €
Vanzare casa 1 camere Hunedoara, Romos - 1 EURO Romos, Romos , jud. Hunedoara

Cladire P+E+M si teren aferent! Asezare: in lungul DN7 – 35 m iesire directa la drum, pe partea dreapta in directia Orastie – Sebes, dupa sensul giratoriu din intersectia Halta Geoagiu-Romos, in apropierea coborarii/ urcarii de pe/ pe autostrada Orastie – Sebes, la distanta de 600m. Suprafata construita la sol 174 mp, locul intabulat aferent cladirii 355 mp. Teren situat in zona rurala. Intabularea si parcelarea sunt realizate. Nu exista datorii la stat si nu exista gaj, tranzactia se poate realiza imediat. Cabana si terenul sunt inscrise pe persoana fizica. Desi sunt pozitionate de-a lungul drumului european, proprietatile apartin de comuna Romos, taxele aferente terenului si constructiei sunt scazute. Atat terenul, cat si cladirea se observa foarte bine de pe autostrada din ambele sensuri ( Orastie-Deva sau Orastie-Sebes). Accesul pe autostrada este facil, facandu-se la 600m (pt Orastie-Sebes) si 1 km ( pt Orastie-Deva). Exista bransament la gaz, curent electric si a fost construita sursa proprie de apa (fantana). Parter: -construit din ciment si boltari, in anul 1997 Magazie- in care este fantana Bar / Restaurant-hol intrare, 2 sali, bucatarie, magazie, baie interioara -utilitati: gaz, curent, centrala pe gaz, aer conditionat, aparat de purificat aerul, termopane Baie – pentru clienti Etaj :- construit din barna de lemn de brad, tencuit pe interior si lambriu. - 5 camere de locuit, 2 bai, 1 receptie, terasa, 3 balcoane. Interioarele sunt lambrisate din lemn de brad. Mansarda: necompartimentata, 2 balcoane. Acces: DN7. E 68 , Stadiul constructiei: Finalizat , Numar nivele: 3 , Clasa birouri: A , Locuri parcare: 100 , Destinatie anterioara: Restaurant , Suprafata birouri: 170 m2, Suprafata terenului: 355,0 m2, Suprafata utila: 355,0 m2, Suprafata construita: 1990,0 m2, Numar camere: 10 , Anul constructiei: 1990 , Incalzire: centrala proprie ,

1 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare terenuri constructii 5900 mp Hunedoara, Romos - 5900 EURO Proprietar 5900 €
Vanzare terenuri constructii 5900 mp Hunedoara, Romos - 5900 EURO Romos, Romos , jud. Hunedoara

Vand teren Vand teren extravilan aproape de autostrada, la sosea, potrivit pentru diferite culturi de cereale si nu numai dar si pentru construcția de hale, solarii, etc. Terenul din poze este cel ce nu este arat.

5900 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.