Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:

Vanzare  terenuri constructii Hunedoara, Salistioara  - 4000 EURO Proprietar 4000 €
Vanzare terenuri constructii Hunedoara, Salistioara - 4000 EURO Salistioara, Salistioara , jud. Hunedoara

Vand teren situat in vecinatatea satului Cabesti la 20km de Deva pretabil pentru casuta de vacanta. In vecinatatea terenului sunt deja construite cabane. Terenul are 18,5 deschidere la strada iar in capatul terenului este strabatut de raulet. Terenul este perfect drept fara a fi situat pe deal sau inchinatii. Detin actele de proprietate cu tot cu masuratori topografice si delimitare prin satelit. Pret 4000euro fix (2euro/mp)

4000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Vanzare  terenuri constructii Hunedoara, Salistioara  - 0 EURO Proprietar
Vanzare terenuri constructii Hunedoara, Salistioara - 0 EURO Salistioara, Salistioara , jud. Hunedoara

vand 5 terenuri in salistioara 20 km deva 2 intravilan suprafete aproxiomative + - 3000 mp 3 extravilan 1 tot asa + - 3000mp si doua miki ideale pentru o cabanuta la aer curat toate langa soseaua principala toate cu stalpi de curent in apropiere si aces la soseaua sau schimb unul din terenuri cu un tractor 4x4 mai multe detali la telefon pretul stabilim la fata lokului

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.