Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:

Vanzare  terenuri agricol Hunedoara, Teliucu Superior  - 0 EURO Proprietar
Vanzare terenuri agricol Hunedoara, Teliucu Superior - 0 EURO Teliucu Superior, Teliucu Superior , jud. Hunedoara

Situat la iesirea din localitatea Teliucu Superior, spre Govajdia, la nici 10km de municipiul Hunedoara, terenul prezinta potential pentru dezvoltarea unui complex turistic, sau mai multe locuinte private. Plasarea lui peste raul Runc fata de DJ687F ii convera o nota de intimitate si totodata o protectie fonica sporita in raport cu imobilele aflate de partea cealalta a raului, in imediata vecinatate a soselei. Terenul NU SE PARCELEAZA!!! Pretul de 7Eur/m2 este negociabil.

   Terenuri agricol

Vezi Detalii
Regim hotelier  hoteluri/pensiuni Hunedoara, Teliucu Superior Proprietar
Regim hotelier hoteluri/pensiuni Hunedoara, Teliucu Superior Teliucu Superior, Teliucu Superior , jud. Hunedoara

Vila Casa Rosie inchiriaza Terasa pentru orice eveniment care doriti. Vila Casa Rosie este dotata cu Terasa mare la aer curat si o priveliste f frumoasa a Barajului - Cincis . Vila Casa Rosie va ofera : Cazare , Cafea , Bauturi calde si reci , Mancare pe gratar natural si o priveliste superba numai pe Baraj Cincis Hunedoara . Va asteptam cu drag !!!!

   Hoteluri/pensiuni

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.