Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:

Vanzare casa 2 camere Hunedoara, Valisoara - 35000 EURO Proprietar 35000 €
Vanzare casa 2 camere Hunedoara, Valisoara - 35000 EURO Valisoara, Valisoara , jud. Hunedoara

Vand gospodarie la tara, in com Valisoara, teren 3300 mp, la DN 76 Deva - Brad, cu 3 constructii solide din caramida: - 1 casa caramida, 80 mp, 2 camere + baie + bucatarie + terasa + pivnita apoi - 2 garaj din caramida cu rampa interioara - 3 sura din caramida care poate fi transformata usor intr-o noua locuinta. Foarte aproape de primaria comunei Valisoara. Vand sau schimb cu apartament in Deva. Mai multe detalii la numarul 743 - arata telefon - Pentru mai multe detalii despre comuna Valisoara puteti vizita link-ul: http://primariavalisoara.ro/

35000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare casa 2 camere Hunedoara, Valisoara - 6990 EURO Proprietar 6990 €
Vanzare casa 2 camere Hunedoara, Valisoara - 6990 EURO Valisoara, Valisoara , jud. Hunedoara

Vind urgent si foarte convenabil cabana situata in Com Valisoara(drumul Deva spre Brad)impreuna cu teren intravilan intabulat in cf si cu acte in regula cu suprafata de 764 metri patrati . Cabana este construita din lemn si exista autorizatie de constructie cu proiect . Este montata pe o fundatie de beton si este compartimentata in mai multe camere(veranda,hol,baie,bucatarie,sufragerie.... Usile din interior sunt din lemn si geamurile din termopan si acoperisul este din tabla ! Exista stilp de curent situat pe teren si exista posibilitate conectare la reteaua de 220 V SCHIMB CU AUTO SI DIFERENȚA!!

6990 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare casa 3 camere Hunedoara, Valisoara - 30000 EURO Proprietar 30000 €
Vanzare casa 3 camere Hunedoara, Valisoara - 30000 EURO Valisoara, Valisoara , jud. Hunedoara

Vand casa in com Valisoara, la 15 km de Deva . Pentru detalii vs tog sunati la 00393285314155

30000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare terenuri agricol Hunedoara, Valisoara - 0 EURO Proprietar
Vanzare terenuri agricol Hunedoara, Valisoara - 0 EURO Valisoara, Valisoara , jud. Hunedoara

teren extravilan, rezidential, ideal pentru constructie casa sau cabana,intabulat pe persoana fizica, acte ok, utilitati apa(fantana) pe propietate, curent electric la marginea propietatii, drum de acces asfaltat, vecinatati case de locuit, panorama deosebita, insorit pe toata durata zilei, merita vazut.

   Terenuri agricol

Vezi Detalii
Vanzare casa 5 camere Hunedoara, Valisoara - 24000 EURO Proprietar 24000 €
Vanzare casa 5 camere Hunedoara, Valisoara - 24000 EURO Valisoara, Valisoara , jud. Hunedoara

Casa in Valisoara Hunedoara De vânzare, casa compusă din 3 corpuri, casa principala cu 3 camere mari, hol, cămara și pivnița.Incalzirea se face prin soba de teracota pe lemne.Casa este construită din cărămida.Corp format din 2 camere , posibilitate amenajare Bucătărie.Casa țărănească din lemn, stil vechi, cu doua camere.Sursa de apa in fântâna proprie in curte.Plus grajd din lemn și stogarie .Curtea casei este de 1054mp împrejmuită cu gard.Drumul este asfaltat pana in fata curtii.

24000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.