Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:

Vanzare  casa  5 camere Hunedoara, Visca  - 38000 EURO Proprietar 38000 €
Vanzare casa 5 camere Hunedoara, Visca - 38000 EURO Visca, Visca , jud. Hunedoara

Casa de vanzare, formata din 2 corpuri. Primul este o casa mai veche formata din 3 camere, 1 bucatarie, 1 hol lung, 1 baie, pivnita. Al doilea corp este format din 2 incaperi mari in care functioneata un magazin alimentar si un bar In jurul casei se afla foarte mult teren., Incalzire: Lemn, Stadiul constructiei: Finalizat, numar etaj: 1, numar camere: 5, numar loc de parcare: 4, numar bai: 2, suprafata utila: 300, suprafata totala: 2000, anul constructiei: 2000 Stadiul constructiei: Finalizat , Numar nivele: 1 , Locuri parcare: 4 , Suprafata terenului: 2000,0 m2, Suprafata utila: 300,0 m2, Numar camere: 5 , Numar bai: 2 , Incalzire: altele ,

38000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.