Anunturi imobiliare particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:

Teren intravilan 4,000 mp Fetesti / Drumul De 92 Agentie - 0 comision - exclusivitate 80000 €
Teren intravilan 4,000 mp Fetesti / Drumul De 92 Fetesti, Fetesti , jud. Ialomita

Teren in suprafata de 4000 m.p. deschidere 50 m.p. poate fi impartit in 8 loturi de 400 m.p. ramanand si o strada de 10 m.p. latime. Terenul a fost trecut in intravilan de catre Primarie si permite regim de inaltime P + 2. PUZ-ul poate fi realizat dupa 21 Ianuarie 2019, respectiv la un an de la aprobarea PUG. Accesul se face pe drum de pamant (drumul de exploare 92). Exista sursa de apa si canalizare, celelalte utilitati fiind in zona. Se poate vinde si parcelat. Pentru mai multe detalii ma puteti contacta la telefon 0762.959.525.

80000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Apartament 2 camere Central Fetesti Agentie - 0 comision - exclusivitate 37000 €
Apartament 2 camere Central Fetesti Fetesti, Fetesti , jud. Ialomita

Apartament cu 2 camere situat central la etajul 1 pe strada Siretului, strada principala ce duce spre piata mare a municipiului Fetesti. Apartamentul este izolat termic, se vinde nemobilat si este construit in anul 1978. Apartamentul pe care vi-l propunem spre vanzare este perfect atat pentru locuinta cat si pentru sediu de firma sau cabinet individual. Balconul este generos, 8,17 m.p. si se intinde atat pe latura din fata a apartamentului cat si pe cea laterala, pana in dreptul dormitorului. Proprietatea este libera, va puteti muta imediat. Va stau la dispozitie pentru toate informatiile si evident pentru a o putea vizita.

37000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(