Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:

Inchiriere spatii comercial Iasi, Erbiceni - 470 EURO lunar Proprietar 470 €
Inchiriere spatii comercial Iasi, Erbiceni - 470 EURO lunar Erbiceni, Erbiceni , jud. Iasi

Inchiriez spatiu comercial in sat Barlesti, comuna Erbiceni, jud Iasi. Vad excelent.Spatiul este complet mobilat si utilat pt magazin alimentar dar se poate desfasura orice alta activitate.

470 €

   Spatii comercial

Vezi Detalii
Vanzare terenuri constructii Iasi, Erbiceni - 0 EURO Proprietar
Vanzare terenuri constructii Iasi, Erbiceni - 0 EURO Erbiceni, Erbiceni , jud. Iasi

De vanzare 6700 mp teren langa iazul din sat Totoesti, Comuna Erbiceni. Terenul este ideal pentru constructie cabana de vacanta/loc recreere( in apropiere se afla lacul de pescuit, cu zona de agrement). Are deschidere directa catre drumul principal.

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Vanzare casa 6 camere Iasi, Erbiceni - 27900 EURO Proprietar 27900 €
Vanzare casa 6 camere Iasi, Erbiceni - 27900 EURO Erbiceni, Erbiceni , jud. Iasi

Localizata in satul Barlesti, comuna Erbiceni, judetul Iasi, proprietatea se afla la 30 km de Iasi si este formata din: 1. Casa de 40mp, compusa din 2 camere, hol si baie cu boiler electric. a. Izolata cu polistiren de 10 cm b. Incalzire pe lemne - sobe din teracota c. Geamuri termopan d. Dusumea si parchet in camere, gresie pe hol si in baie 2. Casa de 60 m2 cu 4 camere, hol. a. Izolata cu polistiren de 10 cm b. Parchet in toate camerele si pe hol 3. Anexa de 35mp, compusa din bucatarie, hol, beci si spatiu pentru depozitat lemne. a. Izolata cu polistiren de 10 cm b. Dusumea in bucatarie, parchet pe hol 4. 2 fantani cu apa potabila (una din ele este folosita pentru alimentarea cu apa a casei, anexei si grajdului) 5. Fosa septica 6. 2 locuri de parcare pentru masini 7. Grajd pentru animale, apa trasa in interior, adapatori pentru vaci 8. Fanar Drum pietruit, 200 de metri pana la asfalt. Acces facil la mijloacele de transport: curse regulate cu autobuzul Iasi - Belcesti, 1.2 km pana in statie. O alta varianta de transport este cu trenul Iasi - Harlau, 1.9 km pana la halta Erbiceni. Total teren: 1500 mp Amenajare strazi: Asfaltate,Iluminat stradal,Mijloace de transport in comun,Pietruite , Utilitati generale: Apa,CATV,Curent , Sistem incalzire: Soba/Teracota , Stare interior: Buna , Ferestre cu geam termopan: PVC , Usa intrare: Lemn,PVC , Izolatii termice: Izolat termic,Exterior , Podele: Dusumea,Gresie,Parchet , Usi interior: Lemn , Pereti: Vopsea lavabila , Dotari imobil: Curte,Gradina , Stadiul constructiei: Finalizat , Numar nivele: 1 , Locuri parcare: 2 , Suprafata terenului: 1500,0 m2, Suprafata utila: 115,0 m2, Numar camere: 6 , Numar bai: 1 , Incalzire: lemn ,

27900 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare casa 3 camere Iasi, Erbiceni - 80000 EURO Proprietar 80000 €
Vanzare casa 3 camere Iasi, Erbiceni - 80000 EURO Erbiceni, Erbiceni , jud. Iasi

Vand casa de 100 metri patrati spatiul util+ etaj cu terasa si balcoane Casa este in satul Spinoasa, comuna Erbiceni, la 6 km de Podul Iloaiei Curent trifazic (380v), deci posibilitate de instalare diferite motoare si alte consumatoare care necesita curent trifazic. Parterul are bucatarie, baie si un dormitor care sunt finisate si gata de locuit iar livingul si inca un dormitor necesita un var si gresie, respectiv parchet. Etajul inca nu e compartimentat, aceasta ramanand la alegerea cumparatorului. Tamplaria e termopan (mahon) atat la exterior cat si la interior. Apa curenta din izvor propriu, fara alimentare la reteaua primariei. Centrala termica pe lemne foarte economica realizata de mine dupa modelul sobei racheta. La exterior casa este izolata cu polistiren extrudat de 5 cm, mai trebuie dat decorativa. Grajdul este din placi sandwish, jos are placa de beton izolata cu polistiren extrudat de 5 cm, si contine 10 boxe pentru animale. Este ideal si pentru amenajarea unei ciupercarii deoarece este bine izolat. Terenul este arabil (sol negru) din care 1 hectar e semanat cu lucerna, 20 ari vita de vie, 40 ari livada de nuci, o gradina de zarzavaturi si inca o portiune cu vita de vie care trebuie sa intre pe rod anul urmator. Gradina de langa casa si inca doua hectare de teren se invecineaza cu raul Bahlui. Posibilitate de irigatie din rau. Pot fi apelat la nr de telefon 0232322452, si pot primi mesaje pe whatsap la nr 729 - arata telefon - . Pentru orice detalii nu ezitati sa sunati.

80000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare terenuri constructii 3000 mp Iasi, Erbiceni - 15000 EURO Proprietar 15000 €
Vanzare terenuri constructii 3000 mp Iasi, Erbiceni - 15000 EURO Erbiceni, Erbiceni , jud. Iasi

De vanzare casa batraneasca impreuna cu teren intravilan 3000 mp plus 3800mp teren extravilan bun pentru agricultura. Terenul intravilan are o deschidere la strada de aprox 40m. Exista o fantana pe suprafata terenului si acces la reteaua electrica.Strada intra in programul de asfaltare al primariei. Este la 200m de accesul la DJ281 Podu Iloaiei-Harlau

15000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Vanzare terenuri constructii Iasi, Erbiceni - 7871 EURO Proprietar 7871 €
Vanzare terenuri constructii Iasi, Erbiceni - 7871 EURO Erbiceni, Erbiceni , jud. Iasi

Teren intravilan in sat Totoesti ,comuna Erbiceni, asfalt, posibilitatea de gaz in curand. Are o fantana ,se vede in poze locul unde este amplasata, la cca 35-37 km de Iasi. Terenul necesita curatat, are un ,gard pe alocuri deteriorat sau lipsa, mai ales partea din vale, candva a fost o gospodarie veche.Proprietar,acte in regula,putin negociabil.

7871 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Vanzare casa 2 camere Iasi, Erbiceni - 16000 EURO Proprietar 16000 €
Vanzare casa 2 camere Iasi, Erbiceni - 16000 EURO Erbiceni, Erbiceni , jud. Iasi

Va oferim spre achizitionare o casa din bca situata in com Erbiceni, jud Iasi, compusa din 2 dormitor, un living si o bucatarie toate mobilate, 2 camere nemobilate si un hol. Suprafata construita 80 m2, izolata termic, geamuri, usi din termopan. Suprafata teren 1400 de m2, curte plus vie in spatele casei 9 randuri. NU suntem agentie!!!!

16000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare casa 2 camere Iasi, Erbiceni - 23000 EURO Proprietar 23000 €
Vanzare casa 2 camere Iasi, Erbiceni - 23000 EURO Erbiceni, Erbiceni , jud. Iasi

Casa complet renovata, cu un etaj, 2 camere, 1 bucatarie, 1 baie, 2 holuri, balcon pe 3 laturi. Acoperis nou, podele noi, tencuieli, usi, etc. Necesita tencuiala decorativa, fosa septica+apa, echipament baie/bucatarie. Podul casei este utilizabil ca spatiu de depozitare. Suprafata teren foarte mare, complet plata, pamintul f. bun, multiple posibilitati de utilizare, se pot face sere, pomi fructiferi, etc. Locatie foarte buna, 25 minute de Iasi cu masina, 5 minute pe jos de la gara Erbiceni, pentru acces cu trenul.

23000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare casa 4 camere Iasi, Erbiceni - 16000 EURO Proprietar 16000 €
Vanzare casa 4 camere Iasi, Erbiceni - 16000 EURO Erbiceni, Erbiceni , jud. Iasi

Casa de vanzare Va oferim spre achizitionare o casa din bca situata in com Erbiceni, jud Iasi, compusa din 2 dormitor, un living si o bucatarie toate mobilate, 2 camere nemobilate si un hol. Suprafata construita 80 m2, izolata termic, geamuri, usi din termopan. Suprafata teren 1400 de m2, curte plus vie in spatele casei 9 randuri. NU suntem agentie!!!!

16000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare casa 3 camere Iasi, Erbiceni - 37000 EURO Proprietar 37000 €
Vanzare casa 3 camere Iasi, Erbiceni - 37000 EURO Erbiceni, Erbiceni , jud. Iasi

Casa de vanzare De vanzare casa situata central in Sat. Erbiceni, jud Iasi. Casa are o suprafata utila de 86m2, compusa din 3 camere, bucatarie, baie, magazie, pivnita si alte anexe. Suprafata totala teren 1500mp: casa+ curte fata+ curte spate + gradina. In curtea din fata se poate observa loc de parcare auto, bolta pe cadru de fier cu vie frag negru pe rod, gazon, flori si fantana. Gradina este compusa din gradina pt zarzavaturi, vie pe rod (mix de frag alb, struguri rosii, aromati si struguri de masa), pomi pe rod: meri, peri, pruni, visini , ciresi, nuci. Apa curenta si canalizare, cablu tv, curent 220. Gara la 10min, statie microbuz la 5 min. Proprietar, acte in regula, mai multe relatii la tel. 743 - arata telefon - .

37000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.