Anunturi imobiliare particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:

Apartment de 3 camere cu doua bai Dezvoltator 97000 €
Apartment de 3 camere cu doua bai Chitila, Chitila , jud. Ilfov

Un apartament deosebit pentru o tanara familie. Cu vedere pe trei laturi ale blocului, compartimentat eficient cu departajarea zonei de zi fata de cea de noapte, aceasta proprietate isi asteapta locatarii. Finisat complet, cu AC in livingul de 34 mp si in dormitorul matrimonial, apartamentul vine la pachet cu locul de parcare si boxa incluse in pret.

97000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Comision 0%, Casa P+1+2R, 3 dormitoare in proiect nou Agentie - 0 comision - exclusivitate 104000 €
Comision 0%, Casa P+1+2R, 3 dormitoare in proiect nou Central, Chitila , jud. Ilfov

Daca te-ai saturat de zgomotul de sirene, alarme, claxoane, mirosul de noxe te sufoca, iar betonul din oras este din ce in ce mai apasator, este cazul sa te orientezi care o casa, intr-o zona linistita, ferita de trafic, accesibila si usor de ajuns in centru. Compania Zoom City iti propune spre achizitie o "casuta" nici prea mare, nici prea mica, 117mp uitli din care terasa de 10mp, cu o curte potrivita, 72mp, suficient pentru amenajarea unei zona de terasa/foisor si cu un mic gratar langa, iar daca te plictisesti de curte, poti folosi terasa de la etajul 2, care iti ofera un view placut si cu apusuri colorate. Ansamblul rezidential Lotusului este format din 6 vile alipite, din care sunt in continuare disponibile la vanzare 4 vile. Situat la o distanta de 1 km de intersectia cu Sos de Centura Bucuresti, are o arhitectura moderna, iar spatiile au fost eficientizate pentru a maximiza confortul dvs. Locatia ansamblului a fost aleasa astfel incat sa beneficiati, ca proprietar, de liniste, acces rapid la supermarket Lidl sau Mega Image (500m - 2minute), Bucuresti (1.4 km - 3minute), Leroy Merlin (3 km - 6minute), P-ta Victoriei (11km - 25minute), precum si acces rapid la mijloc de transport in comun (300m - 3 minute). Pretul de 104.000 euro include TVA de 5% si un loc de parcare propriu, aferent locuintei. Casa se poate preda cu finisaje complete, gata de mutare, dar se va adauga suma de 8.000euro, rezultand un total de 112.000euro sau partial finisata, pentru cei care doresc sa aleaga alte produse fata de cele puse la dispozitie de dezvoltator. Pentru finisarea ”la cheie” a locuintei, intr-un buget de 8.000 euro (cu TVA de 5% inclus) beneficiati de urmatoarele finisaje: gresie si faianta portelanata import Italia, parchet triplustratificat Tarkett, usi celulare Porta Doors, prize si intrerupatoare modulare Bticino, obiecte sanitare portelanate Vitra si baterii Grohe (sau producatori similari pentru toate finisajele de mai sus). Contactati-ne pentru mai multe informatii despre aceasta locuinta la care beneficiati de 0% COMISION! ID: CP629507 - E3D

104000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
COMISION 0%, Casa P+1+2R - Constructie 2018 Chitila Agentie - 0 comision - exclusivitate 89000 €
COMISION 0%, Casa P+1+2R - Constructie 2018 Chitila Central, Chitila , jud. Ilfov

Daca te-ai saturat de zgomotul de sirene, alarme, claxoane, mirosul de noxe te sufoca, iar betonul din oras este din ce in ce mai apasator, este cazul sa te orientezi care o casa, intr-o zona linistita, ferita de trafic, accesibila si usor de ajuns in centru. Compania Zoom City iti propune spre achizitie o "casuta" nici prea mare, nici prea mica, 102mp utili din care terasa de 23mp, cu o curte potrivita, 40mp, suficient pentru amenajarea unei zona de terasa/foisor si cu un mic gratar langa, iar daca te plictisesti de curte, poti folosi terasa de la etajul 2, care iti ofera un view placut si cu apusuri colorate. Ansamblul rezidential Lotusului este format din 6 vile alipite, din care sunt in continuare disponibile la vanzare 4 vile. Situat la o distanta de 1 km de intersectia cu Sos de Centura Bucuresti, are o arhitectura moderna, iar spatiile au fost eficientizate pentru a maximiza confortul dvs. Locatia ansamblului a fost aleasa astfel incat sa beneficiati, ca proprietar, de liniste, acces rapid la supermarket Lidl sau Mega Image (500m - 2minute), Bucuresti (1.4 km - 3minute), Leroy Merlin (3 km - 6minute), P-ta Victoriei (11km - 25minute), precum si acces rapid la mijloc de transport in comun (300m - 3 minute). Pretul de 89.000 euro include TVA de 5% si un loc de parcare propriu, aferent locuintei. Casa se poate preda cu finisaje complete, gata de mutare, dar se va adauga suma de 6.000euro, rezultand un total de 95.000euro sau partial finisata, pentru cei care doresc sa aleaga alte produse fata de cele puse la dispozitie de dezvoltator. Pentru finisarea ”la cheie” a locuintei, intr-un buget de 6.000 euro (cu TVA de 5% inclus) beneficiati de urmatoarele finisaje: gresie si faianta portelanata import Italia, parchet triplustratificat Tarkett, usi celulare Porta Doors, prize si intrerupatoare modulare Bticino, obiecte sanitare portelanate Vitra si baterii Grohe (sau producatori similari pentru toate finisajele de mai sus). Contactati-ne pentru mai multe informatii despre aceasta locuinta la care beneficiati de 0% COMISION! ID: CP629505 - D2D

89000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Comision 0%, Casa P+1+2R, Chitila - Proiect nou Agentie - 0 comision - exclusivitate 94000 €
Comision 0%, Casa P+1+2R, Chitila - Proiect nou Central, Chitila , jud. Ilfov

Daca te-ai saturat de zgomotul de sirene, alarme, claxoane, mirosul de noxe te sufoca, iar betonul din oras este din ce in ce mai apasator, este cazul sa te orientezi care o casa, intr-o zona linistita, ferita de trafic, accesibila si usor de ajuns in centru. Compania Zoom City iti propune spre achizitie o "casuta" nici prea mare, nici prea mica, 105mp uitli din care terasa de 11mp, cu o curte potrivita, 40mp, suficient pentru amenajarea unei zona de terasa/foisor si cu un mic gratar langa, iar daca te plictisesti de curte, poti folosi terasa de la etajul 2, care iti ofera un view placut si cu apusuri colorate. Ansamblul rezidential Lotusului este format din 6 vile alipite, din care sunt in continuare disponibile la vanzare 4 vile. Situat la o distanta de 1 km de intersectia cu Sos de Centura Bucuresti, are o arhitectura moderna, iar spatiile au fost eficientizate pentru a maximiza confortul dvs. Locatia ansamblului a fost aleasa astfel incat sa beneficiati, ca proprietar, de liniste, acces rapid la supermarket Lidl sau Mega Image (500m - 2minute), Bucuresti (1.4 km - 3minute), Leroy Merlin (3 km - 6minute), P-ta Victoriei (11km - 25minute), precum si acces rapid la mijloc de transport in comun (300m - 3 minute). Pretul de 94.000 euro include TVA de 5% si un loc de parcare propriu, aferent locuintei. Casa se poate preda cu finisaje complete, gata de mutare, dar se va adauga suma de 8.000euro, rezultand un total de 102.000euro sau partial finisata, pentru cei care doresc sa aleaga alte produse fata de cele puse la dispozitie de dezvoltator. Pentru finisarea ”la cheie” a locuintei, intr-un buget de 8.000 euro (cu TVA de 5% inclus) beneficiati de urmatoarele finisaje: gresie si faianta portelanata import Italia, parchet triplustratificat Tarkett, usi celulare Porta Doors, prize si intrerupatoare modulare Bticino, obiecte sanitare portelanate Vitra si baterii Grohe (sau producatori similari pentru toate finisajele de mai sus). Contactati-ne pentru mai multe informatii despre aceasta locuinta la care beneficiati de 0% COMISION! ID: CP629504 - D3D

94000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare  vila cu 1 etaje Ilfov, Chitila  - 137000 EURO Agentie - 0 comision - exclusivitate 137000 €
Vanzare vila cu 1 etaje Ilfov, Chitila - 137000 EURO Central, Chitila , jud. Ilfov

Locuinte cuplate tip duplex P+1E de vanzare in orasul Chitila, avand 4 camere, 3 dormitoare, suprafata totala construita 143.16 mp, suprafata utila 114.26 mp si suprafata teren aprox. 250 mp. Deschiderea este de 10 ml. Are structura din beton, constructie din caramida porotherm, beton armat, avand 3 bai, 1 bucatarie, 1 terasa si 1 balcon. Dotari : acoperis: tabla; ferestre casa: term. pvc; plansee: beton armat; structura casa: beton si caramida; tip curte: teren in proprietate. Parcare 2 autoturisme in curte. ID intern: GD3.

137000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(