Anunturi imobiliare particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:

Vanzare casa/vila 4 camere Domnesti Proprietar Sugestie de Prezentare 120000 €
Vanzare casa/vila 4 camere Domnesti Domnesti, Domnesti , jud. Ilfov

Casa cu gradina pe un teren de 255 mp. Casa este complet mobilata si utilata si are 120 de mp utili - parter+etaj. Parter : living+bucatarie+o camera+baie. Etaj: 3 dormitoare + baie. Scara interioara cu 2 odihne. Pod izolat termic, vestibul intrare generos, balcon inchis. Casa racordata la reteaua de apa potabila a comunei. Gradina amenajata, foisor cu gratar, mobilier de gradina complet, put cu camera tehnica, loc de parcare in curte, magazie amenajata pentru depozitare. Pret negociabil.

120000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
COMISION 0% - Vila P+1+Pod finisata lux, cu 4 dormitoare si 3 bai, teren 516mp Agentie - 0 comision - exclusivitate 118000 €
COMISION 0% - Vila P+1+Pod finisata lux, cu 4 dormitoare si 3 bai, teren 516mp Domnesti, Domnesti , jud. Ilfov

Compania Zoom City va prezinta, cu 0% COMISION pentru cumparator, o vila finalizata in 2017, in localitatea Domnesti, finisata complet cu materiale de inalta calitate si cu dotari peste medie, dintre care amintim: incalzire prin pardoseala, gresie si faianta Italia, obiecte sanitare si accesorii de cea mai buna calitate. Imobilul, P+1+Pod, are o suprafata utila de 204 mp, incluzand: 4 dormitoare cu suprafete cuprinse intre 16mp si 24mp, 3 bai generoase, bucatarie inchisa dotata cu insula centrala si loc de luat masa, living, terasa si balcon. Curtea libera are o suprafata de 383mp (din total teren de 516mp), este amenajata cu rulouri de gazon si inchisa cu gard de beton si porti din fier forjat. Constructia este foarte solida, fundatie de beton 2,25m adancime, pereti de caramida porotherm grosime maxima, izolatie termica 10cm polistiren densitate 100. Pentru orice detalii suplimentare, contactati-ne! Beneficiati de COMISION 0%!

118000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare  casa  4 camere Ilfov, Domnesti  - 80000 EURO Agentie - 0 comision 80000 €
Vanzare casa 4 camere Ilfov, Domnesti - 80000 EURO Domnesti, Domnesti , jud. Ilfov

Vest-rezidential va propune spre vanzare vile in duplex in cel mai nou si cochet cartier situat in zona centrala a localitatii Domnesti. Complexul este alcatuit din opt unitati de tip duplex case alipite la calcan, accesul in interior fiind controlat cu bariera. Casele sunt in curs de edificare, primele cu termen de finalizre decembrie 2017, iar urmatoarele martie-aprilie 2018 si vor dispune de toate uitilitatile gaze, curent electric, apa curenta si canalizare. In faza finala, se vor amenaja spatiile verzi din incinta complexului, astfel incat sa capete nota unui adevarat loc de liniste si relaxare. Complexul se afla in imediata apropiere a viitorului supermaket PENNY si a mijloacelor de transport in comun. Pentru cei interesati se pot face rezervari prin intermediul firmei noastre. Se acepta si plata prin credit ipotecar. Pretul este promotional pentru faza la cheie, fiecare viitor proprietar avand posibilitatea alegerii finisajelor in cadrul unui buget alocat de dezvoltator. Pentru orice detalii nu ezitati sa ma contactati.

80000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare  casa  6 camere Ilfov, Domnesti  - 120000 EURO Agentie - 0 comision 120000 €
Vanzare casa 6 camere Ilfov, Domnesti - 120000 EURO Domnesti, Domnesti , jud. Ilfov

Vest Rezidential va recomanda Vila individuala de vanzare in zona - Domnesti, reper Dr. Targului, avand 6 camere, 3 dormitoare, suprafata totala construita 300 mp, suprafata utila 250 mp si suprafata teren 600 mp.LOCUINTA INDIVIDUALA (NU ESTE DUPLEX!) Constructie 2006, suprafata utila 250mp,teren 600mp, garaj beton, izolatie interior/exterior, gard beton, asfalt, gaze, 380V, conducta apa retea, fosa septica, put, hidrofor, calorifere, termopan+obloane rulou la fiecare fereastra/usa. 4 camere decomandate, living-parter, 3 dormitoare-etaj, pod H=3m, 3 terase, 2 bai, 1 WC serviciu, bucatarie mobilata si utilata, 3 centrale termice( peleti, electrica, gaze), masina spalat vase/rufe, frigider si televizor noi (in garantie), pavaj-pavele de 6cm grosime.Internet si TV-Fibra Optica RCS-RDS, Sistem de supraveghere exterioara audio/video (CATV) on line.Sistem ( alarma) detectie efractie.Iluminat exterior; frontyard/backyard/garajComplet mobilata si utilata.Complet renovata si locuibila imediat.Parcare in curte pt. 5 masini (incl. garajul)Foisor cu pivnita.Clasa energetica A.Iluminat public.Zona foarte linistita inconjurata de case noi.1km. de Mega Image Domnesti.Transport in comun (RATB)-curse regulate la 30 minute plus curse private maxi-taxiDeschiderea este de 12 ml. Imobilul are amprenta 90 mp, curtea individuala libera 360 mp. Are structura din caramida , este construita in anul 2006, renovat , constructie din caramida porotherm, caramida , avand 3 bai, 1 bucatarii si 2 balcoane. Dotari : acoperis: tabla; bucatarie: da, mobilata, utilata, inchisa; calorifere: da; ferestre casa: term. pvc; incalzire casa: centrala termica; izolatii termice: exterior, interior; mobilat: complet, stare buna, modern; pereti: faianta, lavabil, tapet; plansee: beton, beton armat; podele: parchet, gresie; structura casa: caramida; tip curte: individuala. Pretabil locuinta.Pentru orice alte detalii, nu ezitati sa ma contactati. ID intern: 945.

120000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Resedinta impresionanta in Domnesti! Comision 0%! Agentie - 0 comision - exclusivitate 690000 €
Resedinta impresionanta in Domnesti! Comision 0%! Domnesti, Domnesti , jud. Ilfov

Pe un lot de teren de 5.000mp cu deschidere la doua strazi, sunt amplasate doua vile mari si luminoase, construite in stil duplex. Plasarea constructiei la mijlocul terenului ofera multa intimitate, datorita zonelor mari de curte atat din fata cat si din spatele casei. Intrarea in proprietate este somptuoasa, impresioneaza aleea strajuita de tuia, continuata de rondul unde se poate intoarce masina. Construita in 2001, proprietatea a fost gandita pentru a fi caminul unei familii extinse ai carei membri doresc sa fie aproape unii de altii si totodata sa existe limite. De asemenea, datorita suprafetelor mari, atat de teren cat si construite, proprietatea se poate adapta si pentru alte activitati. Structurat pe patru nivele, D+P+1+M, intregul imobil este realizat in 2001 din caramida cu structura de beton. Pentru o izolatie termica buna, peretii din caramida ai casei au fost tencuiti si apoi termoizolati; datorita acestor lucrari casa este racoroasa si primitoare vara, fara aer conditionat, iar iarna costurile  la incalzire sunt acceptabile. Amprenta totala la sol a imobilul este de 386mp, rezultand o suprafata desfasurata totala de 1450mp iar utila de 1230mp. Este important de stiut ca cele doua vile sunt separate din punct de vedere al utilitatilor si din punct de vedere juridic, fiecare avand alocata o suprafata de teren de 2.500mp. Prima vila are o amprenta la sol de 204mp, o suprafata desfasurata de 816mp si o suparafata utila de 690mp. Parterul sau este compus dintr-o zona de zi spatioasa ce cuprinde living-ul dispus pe doua nivele, locul de luat masa si un birou generos. Tot la parter regasim bucataria inchisa formata din doua compartimente, unul unde se gateste frecvent si celalalt unde se ia masa, un dormitor cu vedere spre fata casei si o baie cu cabina de dus si fereastra. Holurile spatioase dau eleganta casei iar datorita ferestrelor largi, gradina pare ca este o continuare a camerei de zi. Etajul cuprinde trei dormitoare mari si placute, doua bai si un dressing plin de farmec ce poate fi transformat intr-o camera de relaxare sau in dormitor pentru copilul mic. Deosebita la acest nivel este zona matrimoniala compusa dintr-un dormitor rafinat, un dressing plin de lumina si o baie matrimoniala. Mansarda casei cuprinde 2 dormitoare, o baie si zone de depozitare. La demisol, pe langa garajul conceput pentru 2 masini, se regasesc camera tehnica, spalatoria si alte zone de depozitare. Finisajele acestei vile au fost refacute integral in anul 2011, an in care s-au schimbat usile interioare, s-au placate pardoselile si scara interioara cu marmura, in bai s-au schimbat obiectele sanitare si placile ceramice, s-au adaugat rulouri exterioare electrice. A doua vila are o amprenta la sol de 182mp, o suprafata desfasurata de 638mp si o suprafata utila de 540mp. Este foarte bine intretinuta, an de an s-au adus imbunatatiri la interior sau la exterior, ultimele lucrari fiind cele de inchidere si acoperire a unor terase. Majoritatea pieselor de

690000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vila eleganta si spatioasa Domnesti! Comision 0%! Agentie - 0 comision - exclusivitate 390000 €
Vila eleganta si spatioasa Domnesti! Comision 0%! Domnesti, Domnesti , jud. Ilfov

Pe o strada adiacenta Soselei Tudor Vladimirescu ce duce spre Domnesti, la o distanta de 2,2km de centura Bucurestiului este disponibila spre vanzare o proprietate imobiliara ce impresioneaza prin spatii largi si eleganta. Lotul de teren de 2.500mp pe care este amplasata vila are deschidere la doua strazi iar vila  face parte dintr-un imobil mai mare construit in stil duplex. Plasarea constructiei la mijlocul terenului ofera multa intimitate, datorita zonelor mari de curte atat din fata cat si din spatele casei. Intrarea in proprietate este somptuoasa, impresioneaza aleea strajuita de tuia, continuata de rondul unde se poate intoarce masina. Structurat pe patru nivele, D+P+1+M, imobilul este realizat in 2001 din caramida cu structura de beton. Pentru o izolatie termica buna, peretii din caramida ai casei au fost tencuiti si apoi termoizolati; datorita acestor lucrari casa este racoroasa si primitoare vara, fara aer conditionat, iar iarna costurile  la incalzire sunt acceptabile. Vila are o amprenta la sol de 204mp, o suprafata desfasurata de 816mp si o suparafata utila de 690mp. Parterul este compus dintr-o zona de zi spatioasa ce cuprinde living-ul dispus pe doua nivele, locul de luat masa si un birou generos. Tot la parter regasim bucataria inchisa formata din doua compartimente, unul unde se gateste frecvent si celalalt unde se ia masa, un dormitor cu vedere spre fata casei si o baie cu cabina de dus si fereastra. Holurile spatioase dau eleganta casei iar datorita ferestrelor largi, gradina pare ca este o continuare a camerei de zi. Etajul cuprinde trei dormitoare mari si placute, doua bai si un dressing plin de farmec ce poate fi transformat intr-o camera de relaxare sau in dormitor pentru copilul mic. Deosebita la acest nivel este zona matrimoniala compusa dintr-un dormitor rafinat, dressing-ul plin de lumina si o baie matrimoniala. Mansarda casei cuprinde 2 dormitoare, o baie si zone de depozitare. La demisol, pe langa garajul conceput pentru 2 masini, se regasesc camera tehnica, spalatoria si alte zone de depozitare. Finisajele acestei vile au fost refacute integral in anul 2009, an in care s-a schimbat totul in casa: usile interioare, pardoselile si scara interioara s-au placat cu marmura, baile s-au refacut, s-au adaugat rulouri exterioare electrice etc. Vila dispune de centrala termica proprie, amplasata intr-o camera tehnica la demisol si garaj de 2 masini. Proprietatea beneficiaza de asemenea de sistem de irigatie, de iluminat exterior si sistem de supraveghere permanenta. In apropiere exista scoli si gradinite, supermarket Penny, statie de autobuz ce face legatura cu Bucurestiul. Pentru mai multe detalii, va invit sa descoperiti aceasta proprietate deosebita! Proprietatea este reprezentata exclusiv de RENET Real Estate Network iar comisionul este 0% pentru cumparator!

390000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vila spatioasa si plina de lumina Domnesti! Comision 0%! Agentie - 0 comision - exclusivitate 300000 €
Vila spatioasa si plina de lumina Domnesti! Comision 0%! Domnesti, Domnesti , jud. Ilfov

Va prezint o vila spatioasa si plina de lumina desfasurata pe patru nivele D+P+1+M potrivita pentru o familie care doreste sa fie cat mai aproape de natura. Curtea mare atat din fata cat si din spatele casei poate fi locul preferat de joaca al copiilor. Lotul de teren de 2.500mp pe care este amplasata vila are deschidere la doua strazi iar vila  face parte dintr-un imobil mai mare construit in stil duplex. De asemenea datorita spatiilor generoase si a suprafetei mari de teren vila se poate adapta si pentru desfasurarea unor activitati comerciale sau de servicii. Exista posibilitatea cumpararii acestei proprietati cu o suprafata de teren mai mica, de 1.500mp, evident si cu o recalculare a pretului. De asemenea, exista disponibilitate si pentru o vanzare in rate a proprietatii. Imobilul este realizat in 2001 din caramida cu structura de beton. Pentru o izolatie termica buna peretii din caramida ai casei au fost tencuiti si apoi termoizolati; datorita acestor lucrari casa este racoroasa si primitoare vara fara aer conditionat iar iarna costurile  la incalzire sunt acceptabile. Vila are o amprenta la sol de 182mp o suprafata desfasurata de 638mp si o suprafata utila de 540mp. Este foarte bine intretinuta an de an s-au adus imbunatatiri la interior sau la exterior. Majoritatea pieselor de mobilier vor ramane in casa in special cele facute pe comanda. Proprietatea beneficiaza de asemenea de sistem de irigatie de iluminat exterior si sistem de supraveghere permanenta. Parterul este compus dintr-o zona de zi luminoasa si spatioasa de aproape 60mp bucataria inchisa cu iesire spre o terasa inchisa un dormitor cu vedere spre fata casei si o baie cu cabina de dus si fereastra. Holurile sunt spatioase si dau eleganta casei. Etajul cuprinde patru dormitoare mari cu dimensiuni cuprinse intre 18 si 26mp si doua bai spatioase de 95 si 115mp. Trei dintre cele patru dormitoare au iesire spre terase unde va puteti savura clipele de odihna. Mansarda casei cuprinde 3 camere mari si o baie si poate fi utilizata pentru dormitoare zone de recreere camera de gimnastica sau pentru depozitare. La demisol pe langa garajul conceput pentru 2 masini se regasesc camera tehnica unde este amplasata central tremica spalatoria si alte zone de depozitare. Proprietatea este amplasata pe o strada adiacenta Soselei Tudor Vladimirescu ce duce spre Domnesti la o distanta de 22km de centura Bucurestiului. In apropiere exista scoli si gradinite supermarket Penny statie de autobuz ce face legatura cu Bucurestiul. Pentru mai multe detalii va invit sa descoperiti aceasta proprietate deosebita! Proprietatea este reprezentata exclusiv de RENET Real Estate Network.

300000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vila/Casa tip Duplex, Domnesti Ilfov – zona Curtea Domneasca (Penny Market). Agentie - 0 comision 85000 €
Vila/Casa tip Duplex, Domnesti Ilfov – zona Curtea Domneasca (Penny Market). Domnesti Sarbi, Domnesti , jud. Ilfov

Pret: 85.000 Euro, Vila/Casa tip Duplex, Domnesti Ilfov – zona Curtea Domneasca (Penny Market). Destinatie: locuinta permanenta. Compartimentare: decomandat. Detalii: Vila P + 1E + Pod, finalizata in 2018, suprafata totala 145 mp, suprafata utila 120 mp, 4 camere, 1 bucatarie, 2 bai, 2 terase, 2 balcoane. Teren 250 mp, constructie (amprenta la sol) 72 mp, curte libera 178 mp cu 2 locuri de parcare. Constructie din caramida, cadre beton, izolatie termica exterior, finisaje interioare de calitate superioara (gresie, faianta, parchet, termopan, usa metalica intrare, usi lenm la interior, centrala termica). Camerele sunt spatioase, luminoase iar compartimentarea este gandita astfel incat spatiul util sa fie cat mai bine valorificat. Dispunere camere: Parter ( 1 camera de zi/living + dining de 32 mp, 1 bucatarie de 12 mp, 1 baie de 6 mp, 1 holuri + casa scarilor = 8 mp, 2 terase de 3 respectiv 12 mp ) – suprafata utila 58 mp; Etaj ( 3 dormitoare de 12 – 15 si respectiv 18 mp, 1 baie de 7 mp, 2 balcoane de cate 4,5 mp fiecare, 1 hol + casa scarilor = 10 mp ) – suprafata utila 62 mp. Pod (open space) spatiu depozitare - suprafata (aproximativ) 40 mp. Utilitati: apa, canalizare, gaze, curent electric. Acte: cadastru, intabulare, certificat energetic. Pretul se negociaza in functie de modalitatea de plata. Vecinatati: mijloace de transport in comun, gradinite, scoli, licee, centre comerciale si supermarketuri, restaurante, pub-uri, parcuri, zone de agrement si de petrecere a timpului liber.

85000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(