Anunturi imobiliare particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:

Vanzare casa/vila 5 camere Dragomiresti-Deal, Dragomiresti Deal Proprietar 79000 €
Vanzare casa/vila 5 camere Dragomiresti-Deal, Dragomiresti Deal Dragomiresti-Deal, Dragomiresti Deal , jud. Ilfov

DIRECT PROPRIETAR SUPRAFATA CONSTRUITA: 90mp TEREN: 300mp PRET: 79.000 Euro Constructia este realizata in sistem cadre de beton armat, zidarie cu caramida Soceram Durotherm, termosistem efectuat cu polistiren de grosime 10 CM EPS70, tamplarie PVC. PLATA : Accept Prima Casa sau orice alt tip de credit bancar. Pretul afisat este pentru constructia la cheie, existand posibilitatea de a va alege parchetul, gresia, faianta, usile, obiectele sanitare. COMPARTIMENTAREA INTERIOARA : PARTER: living, dining, bucatarie, baie,dormitor,spatiu depozitare,terasa ETAJ : 3 dormitoare, 2 bai si balcon. Vila se preda la cheie , centrala pe gaze, calorifere, baile echipate complet, utilitati - bransament gaze si curent electric,canalizare, apa, alei betonate.

79000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
CASA cu 4 camere si 2 bai P+1+pod terasa finisaje canalizare Dragomiresti Agentie - 0 comision 79990 €
CASA cu 4 camere si 2 bai P+1+pod terasa finisaje canalizare Dragomiresti Dragomiresti-Deal, Dragomiresti Deal , jud. Ilfov

FARA COMISIOANE in Dragomiresti Deal, foarte aproape de strada asfaltata(la 20m), la 3-4 minute de strada principala si Maxi-Taxi, casa cu 4 camere si 2 bai, regim P+1+pod pentru depozitare, terasa, toate finisajele incluse in pret si la alegerea clientului(gresie, faianta, parchet, obiecte sanitare, usi de interior, centrala, se preda LA CHEIE(gata finisata, doar sa veniti cu mobilierul sa va mutati), se preda bransata la gaze, curent, canalizare si put cu hidrofor, curtea se amenajeaza cu alei betonate, gard si porti de acces, se accepta si credit, merita vazuta !

79990 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vila 3 camere Spring Residence - Dragomiresti Agentie - 0 comision - exclusivitate 75000 €
Vila 3 camere Spring Residence - Dragomiresti Dragomiresti-Deal, Dragomiresti Deal , jud. Ilfov

Comision 0 % Oferta vanzare vila 3 camere P+1 in ansambul rezidential Spring Residence din comuna Dragomiresti, construit in anul 2017, format din 80 de vile si dispune de urmatoarele facilitati: strazi amenajate, iluminat stradal, spatii verzi comune, loc de joaca pentru copii. Imobilul este desfasurat pe o suprafata utila de 80 mp (Living: 23mp, Bucatarie: 7.2mp, Dormitor 1: 15mp, Dormitor 2: 13.2mp), dispune de o terasa generoasa de 10mp, curte libera proprie de 200 mp, o bucatarie, 2 grupuri sanitare si 1 loc de parcare. Vila are structura din cadre de beton armat si pereti de compartimentare din caramida Porotherm. Se ofera spre vanzare complet finistata "la cheie" cu materiale de calitate superioara: parchet, gresie, faianta, termopane, usi interioare celulare, centrala termica, izolatie termica exterioara cu polistiren de 10 cm, curte amenajata si este racordata la toate utilitatile (curent electric, gaze, fosa septica, cablu TV, internet). Imobilul este amplasat intr-o zona curata si linistita, in plina dezvoltare, in imediata vecinatate a mijloacelor de transport in comun, cu acces facil in Bucuresti.

75000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
FARA COMISIOANE casa cu 4 camere si 2 bai PARTER +Mansarda cu placa canalizare... Agentie - 0 comision 83900 €
FARA COMISIOANE casa cu 4 camere si 2 bai PARTER +Mansarda cu placa canalizare... Dragomiresti-Deal, Dragomiresti Deal , jud. Ilfov

FARA COMISIOANE in Dragomiresti Deal, aproape de strada asfaltata, in zona de case noi, casa cu 4 camere si 2 bai pe PARTER + Mansarda(posibilitate de Mansardare), inca 2 dormitoare si o baie la Mansarda + foarte mult spatiu pentru depozitare. Casa se preda LA CHEIE, cu finisajele la alegerea clientului si bransata la canalizare, gaze, curent, put cu hidrofor si un beci mic pe terasa, curtea este amenajata cu alei betonate, gard si porti de acces(poarta pietonala si auto) + loc betonat pentru masina. Drumul de servitute este de 7m cu iluminat stradal, iar la final betonat. Se accepta si credit, merita vazut !!!

83900 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(