Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:

Vanzare casa/vila 4 camere Central, Magurele Proprietar 95000 €
Vanzare casa/vila 4 camere Central, Magurele Central, Magurele , jud. Ilfov

Direct Proprietar: Proiect nou in Magurele,Cartierul Florilor,strada Ficusului,granita cu sector 5,finalizat,Vile individuale P+1+Pod cu placa de 15cm beton,160m construiti,amprenta 80m. Fiecare casa dispune de 306m teren + 59m drum servitute. Casa este compusa din 4 camere,2 bai,2 tersase dupa cum urmeaza: * PARTER, - Un leaving spatios de - 38m. - Bucatarie open space - 10m cu posibilitate de a fi inchisa - Baie - 6m - Un hol generos + debara - Terasa fata + spate * ETAJ, - Dormitor 1 - 16,5m - Dormitor 2 - 15m - Dormitor 3 - 14m - Baie - 9m * POD, In pod exista posibilitatea amenajarii unei camere de 18m + spatii depozitare Important* Intre etajul 1 si pod este placa de beton de 15cm. Constructie: cadre de beton armat 30x45,placa beton parter izolata poliester 10 eps 80, caramida porotherm 30cm,izolatie 10 eps 80,tabla acoperis Bilka 0,5 mata,Termopane Veka,tripan,5 camere,usa intrare Veka,interior sapa mecanizata,tencuiala pereti manuala. **IMPORTANT - peretii interior caramida (nu rigips)** Toate materialele folosite sunt de cea mai buna calitate. Casele se vand la cheie cu toate utilitatile (gaze,curent,apa put,fosa ecologica 3000 litri 7-8 persoane. Finisajele interioare,gresie,faianta,parchet,usi sunt la alegerea clientului. **IMPORTANT - detin poze detaliate cu toate etapele constructiei si materialele folosite** **FOARTE IMPORTANT - detin toate actele la zi,de la inceperea lucrarilor,proiect pana la receptia finala** La cerere trimiti mai multe poze.

95000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Magurele de vanzare vila individuala 4 camere, finisata la cheie, teren liber 250 mp! Agentie - 0 comision - exclusivitate 79900 €
Magurele de vanzare vila individuala 4 camere, finisata la cheie, teren liber 250 mp! Magurele, Magurele , jud. Ilfov

va oferim spre vanzare vila individuala situata in Magurele. Vila face parte din ansamblu rezidential finalizat recent. Vila se desfasoara pe 3 etaje, masoara 160 mp utili, dispune de 4 camere, 2 bai, finisajele sunt premium iar curtea libera masoara 250 mp. Amprenta vilei este de 60 mp, front stradal 17 m, terasele masoara 20 mp. Vila este contorizata individual la toate utilitatile. Vila este compartimentata eficient: Parter: living + bucatarie + baie de serviciu mare + casa scarii cu spatiu pentru depozitare. Etaj: 3 dormitoare +baie. Podul este locuibil si se poate compartimenta dupa bunul plac. Pret vanzare 79.900 euro/tva inclus. Comision 0% Vecinatati: Magurele, Bragadiru, Soseaua de Centura, Rahova, Soseaua Alexandriei, Antiaeriana, 13 Septembrie, Drumul Sarii, Ghencea.

79900 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Locuinta sau investitie, randament bun Agentie - 0 comision - exclusivitate 59900 €
Locuinta sau investitie, randament bun Nord, Magurele , jud. Ilfov

3 camere langa padure ? Vino sa vezi un lucru construit cu bun gust si sa auzi linistea naturii intr-un oras al viitorului. Si sa investesti cu randament bun si potential de apreciere, asa cum a facut inclusiv subsemnatul. Apartamentul aflat in reprezentarea noastra exclusiva cu comision 0 % la cumparator este foarte aproape de centrul orasului Magurele, cu acces facil la mijloacele de transport in comun STB si institutiile de invatamant, scoala, liceu, facultate dar si de gradinita cu program prelungit, transport RATB (trei linii) plus o linie Expres la Gara Basarab supermarketuri (Penny, Mega Image), Policlinica, Gradinite, scoala, liceu, facultate, clubul copiilor, afterschool etc Calitate desavarsita a lucrarilor, spatiu verde, toate utilitatile si loc de parcare inclus este tot ceea ce isi poate dori o familie moderna pentru a face o mutare inteligenta acum. Caracteristici tehnice: ZIDARIE Caramida structurata Porotherm de 30 cm STRUCTURA DE REZISTENTA • Fundații continue de 1450 mm din care 1000 mm ingropati • Stalpi de beton armati cu siguranta mare in caz de seism • Placa cota 0.00: betonata, armata cu doua randuri de plasa si izolata cu polistiren extrudat, ceea ce asigura o izolatie termica de inalta calitate, TERMOIZOLATIE • Polistiren ignifugat de 10cm SARPANTA – ACOPERIS de tip ventilat cu tigla metalica TAMPLARIE • Exterioara –profil Deceunick (Belgia, in primii trei producatori de profile din lume), profil cu trei randuri de garnituri, pentru o mai buna etansare, sticla tripan • Interioara – Porta Doors • Suprafete vitrate mari generoase ELECTRICE – CURENTI TARI • Aparataj Gewiss modular • Protectie diferentiala generala si separat pentru masina de spalat ELECTRICE CURENTI SLABI • Instalatii interfon INCALZIRE • Calorifere din otel • Centrala murala in condensare Immergas PLACARI CERAMICE • Spania, Italia etc EXTERIOR • Put pentru irigat gradina • Toate utilitatile - apa, canalizare, electricitate, gaze • Drumuri de acces asfaltate • Iluminat exterior de tip “led” • Tencuieli decorative: vopsea structurata siliconata de inalta calitate, rezistenta la intemperii. Avem deschidere la colaborare cu alte agentii, remunerand tranzactionarea acestei proprietati deosebite !

59900 €

   Apartament

Vezi Detalii
Apartament 4 camere Magurele - ansamblul New Residence Agentie - 0 comision - exclusivitate 70000 €
Apartament 4 camere Magurele - ansamblul New Residence Sud-Est, Magurele , jud. Ilfov

Apartament spatios si luminos aflat intr-un ansamblu rezidential nou - New Residence, in orasul Magurele foarte aproape de Bucuresti, intr-o zona linistita ce dispune de toate utiitatile orasului. Complexul rezidential dispune de spatiu pentru gratar, loc de joaca pentru copii in parc amenajat si supraveghere video . Apartamentul se vinde complet mobilat cu mobilier de calitate facut pe comanda de catre proprietar. Camerele sunt decomandate cu intrare separata din holul apartamentului. Cele 2 bai sunt amenajate modern si dispun de geam pentru aerisire. In fata complexului are statie o linie de transport in comun STB ce face legatura direct cu sectorul 5 din Bucuresti. Cu un pret de vanzare realist pentru zona si excelent raportat la calitate, acest imobil este o oportunitate remarcabila avand Comision 0 % la cumparator. P.S . Avem deschidere pentru colaborare cu alte agentii imobiliare si oferim un comision de 2% .

70000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Ideal pentru locuire si investitie, randament 8,5% Agentie - 0 comision - exclusivitate 49500 €
Ideal pentru locuire si investitie, randament 8,5% Nord, Magurele , jud. Ilfov

Apartament spatios langa padure ? Vino sa vezi un lucru construit cu bun gust si sa auzi linistea naturii intr-un oras al viitorului. Si sa investesti cu randament bun si potential de apreciere, asa cum a facut inclusiv subsemnatul. Apartamentul aflat in reprezentarea noastra exclusiva cu comision 0 % la cumparator este foarte aproape de centrul orasului Magurele, cu acces facil la mijloacele de transport in comun STB si institutiile de invatamant, scoala, liceu, facultate dar si de gradinita cu program prelungit, transport RATB (trei linii) plus o linie Expres la Gara Basarab supermarketuri (Penny, Mega Image), Policlinica, Gradinite, scoala, liceu, facultate, clubul copiilor, afterschool etc Calitate desavarsita a lucrarilor, spatiu verde, toate utilitatile si loc de parcare inclus este tot ceea ce isi poate dori o familie moderna pentru a face o mutare inteligenta acum. Caracteristici tehnice: ZIDARIE Caramida structurata Porotherm de 30 cm STRUCTURA DE REZISTENTA • Fundații continue de 1450 mm din care 1000 mm ingropati • Stalpi de beton armati cu siguranta mare in caz de seism • Placa cota 0.00: betonata, armata cu doua randuri de plasa si izolata cu polistiren extrudat, ceea ce asigura o izolatie termica de inalta calitate, TERMOIZOLATIE • Polistiren ignifugat de 10cm SARPANTA – ACOPERIS de tip ventilat cu tigla metalica TAMPLARIE • Exterioara –profil Deceunick (Belgia, in primii trei producatori de profile din lume), profil cu trei randuri de garnituri, pentru o mai buna etansare, sticla tripan • Interioara – Porta Doors • Suprafete vitrate mari generoase ELECTRICE – CURENTI TARI • Aparataj Gewiss modular • Protectie diferentiala generala si separat pentru masina de spalat ELECTRICE CURENTI SLABI • Instalatii interfon INCALZIRE • Calorifere din otel • Centrala murala in condensare Immergas PLACARI CERAMICE • Spania, Italia etc EXTERIOR • Put pentru irigat gradina • Toate utilitatile - apa, canalizare, electricitate, gaze • Drumuri de acces asfaltate • Iluminat exterior de tip “led” • Tencuieli decorative: vopsea structurata siliconata de inalta calitate, rezistenta la intemperii. Avem deschidere la colaborare cu alte agentii, remunerand tranzactionarea acestei proprietati deosebite !

49500 €

   Apartament

Vezi Detalii
Teren 11000 MP pe Centura Bucuresti langa Laserul Magurele Agentie - 0 comision - exclusivitate 264000 €
Teren 11000 MP pe Centura Bucuresti langa Laserul Magurele Magurele, Magurele , jud. Ilfov

Apulum 94 are placerea sa va prezinte spre achizitie un lot de teren de 11.000 MP situat pe Centura Bucuresti in imediata apropiere a statiei LukOil si langa laserul Magurele Proprietatea are deschidere directa la soseaua de ocolire a Bucurestiului. Dimensiuni Teren: - Front stradal: 23 ml la centura bucuresti; - Adancime: 480 ml. - Terenul are ca utilitati: gaz si curent electric trifazic. Se preteaza perfect pentru constructie comerciala, industriala sau rezidentiala fiind situat la o distanta de cca 2 km de podul Magurele de peste centura. Terenul este gol, neavand nici o constructie pe el. Proprietatea are toate actele la zi iar vanzarea/cumpararea se poate face intr-un timp scurt. Exista si posibilitatea extinderii deschiderii la centura prin achizitia lotului invecinat. Persoanele interesate pot lua legatura cu noi pentru mai multe detalii de Luni pana Duminica inclusiv. Comision Cumparator: 0!

264000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Teren intravilan Magurele-Varteju Agentie - 0 comision - exclusivitate 200000 €
Teren intravilan Magurele-Varteju Magurele, Magurele , jud. Ilfov

Agentia imobiliara JOHN JOHNY REAL ESTATE DEVELOPMENT va ofera spre vanzare un teren constructii cu o suprafata de 10000 mp situat intravilan, in zona Magurele. Terenul are fronturi: 1, cu o deschidere de 37 ml, fiind racordat la curent electric, apa. Se preteaza pentru constructii rezidential, comercial, birouri, vacanta

200000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Vila de Lux cu 5 Camere si 1000 mp in Magurele Agentie - 0 comision - exclusivitate 179000 €
Vila de Lux cu 5 Camere si 1000 mp in Magurele Magurele, Magurele , jud. Ilfov

Apulum 94 Imobiliare are placerea sa va prezinte o Casa individuala cu 5 camere, cu un teren de 1000 mp si o curte proprie de 850 mp. Proprietatea este situata in orasul Magurele, langa parcul Otetelesanul. Locuri de parcare: 3. Construita in anul 2014. Prezentare Video Youtube (Interior/Exterior): https://youtu.be/_UwpiOeaeVE Suprafata Utila: 170 mp si o suprafata Construita de: 213 mp Amprenta casei este de: 106 mp Suprafata totala teren: 1000 mp Curtea are o suprafata libera totala de: 850 mp Suprafata terasa: 25 mp Deschiderea la drum este de: 17 metri liniari. Drumul de acces este din piatra si este situat la o Distanta fata de drumul principal asfaltat de: 100 de metri. Proprietatea este impartita pe Pivnita + Parter + Etaj + Pod. - La Parter avem: Living 30 mp, Birou/Dormitor, Bucatarie, Dining, o Baie, Terasa acoperita 7 mp si terasa exterioara de 25 mp. - La Etaj avem: 3 dormitoare fiecare cu balcon, inca o baie, hol si dressing. - La Mansarda/Pod se afla spatiul de depozitare, podul fiind dublu izolat si podit. Casa se poate vinde complet mobilata si dotata sau nemobilata. Bucataria este separata, complet utilata si mobilata cu mobila realizata pe comanda, din PAL si MDF. Toate eletrocasnicele sunt perfect functionale, unele fiind noi. Baia de la parter are dus iar cea de sus are cada, peretii sunt placati cu gresie si faianta. Dormitorul principal are o suprafata de 17 mp. Tamplaria exterioara este realizata din profile PVC prevazute cu geamuri mari, termoizolante. Usa de la intrare este din metal. Cele 3 balcoane sunt deschise. In curtea din spate avem amenajat si o anexa magazine de 30 mp formata din 2 incaperi pt depozitare. Amplasamentul este in oras Magurele. Zona este sigura, fara zgomotul si poluarea traficului, remarcanduse prin liniste, un aer curat, fiind foarte aproape de parcul Otetelesanu. Solutia constructiva aferenta este cea de fundatii continue cu stalpi si grinzi din beton armat si plansee de beton armat rezistent la un grad seismic mare. Peretii exteriori/interiori sunt realizati din caramida Porotherm. Exteriorul este izolat termic cu polistiren expandat de 10 cm grosime. Finisajele exterioare constau in tencuieli driscuite decorative cu zugraveli pe fatadele exterioare, realizate cu tehnologie de ultima ora, creata special pentru descompunerea noxelor si distrugerea bacteriilor. Proprietatea beneficiaza de urmatoarele utilitati: gaz, electricitate, put cu microstatie de epurare si dedurizare a apei, fosa ecologica, CATV, internet fibra optica. Finisajele interioare sunt de foarte buna calitate: pardoseli placate cu gresie/faianta in baie si bucatarie, iar in camera si pe hol avem parchet de tip trafic intens iar pe peretii dormitoarelor avem lambriu de lemn pt un aspect rustic. Pardoselile din camere sunt placate cu parchet pentru trafic intens. Usile de interior sunt de foarte buna calitate si sunt din lemn. In fiecare camera sunt montate suficiente prize si intrerupatoare electrice. Proprietatea beneficiaza de invecinarea apropiata cu: statiile RATB, si alte mijloace de transport in comun, supermarket, scoala, gradinita, cresa, farmacie/spital, etc. Din fata imobilului, cu masina se ajunge la P-ta Unirii în 30 de minute. Cheltuielile de mentenanta sunt reduse, se plateste doar ce se consuma (gaz, electricitate). Avand in vedere suprafata generoasa a curtii, se pot parca mai multe masini, fara vreo taxa inclusa. Casa este imbunatatita cu finisaje de foarte buna calitate, nu necesita nici o investitie fiind foarte bine intretinuta. Proprietatea are toate actele la zi iar vanzarea/cumpararea se poate face intr-un timp scurt. Se accepta deasemenea si plata prin credit bancar. La cerere oferim si creditul imobiliar necesar pentru achizitia proprietatii. Persoanele interesate de aceasta proprietate pot lua legatura cu noi in vederea stabilirii unei vizionari de Luni pana Duminica inclusiv.-

179000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Teren intravilan Magurele-Varteju Agentie - 0 comision - exclusivitate 200000 €
Teren intravilan Magurele-Varteju Magurele, Magurele , jud. Ilfov

Agentia imobiliara JOHN JOHNY REAL ESTATE DEVELOPMENT va ofera spre vanzare un teren constructii cu o suprafata de 10000 mp situat intravilan, in zona Magurele. Terenul are fronturi: 1, cu o deschidere de 37 ml, fiind racordat la curent electric, apa. Se preteaza pentru constructii rezidential, comercial, birouri, vacanta

200000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Vanzare terenuri constructii Ilfov, Magurele - 0 EURO Proprietar
Vanzare terenuri constructii Ilfov, Magurele - 0 EURO Magurele, Magurele , jud. Ilfov

Teren situat in orasul Magurele, judetul Ilfov,sola 49.Acte la zi(Cadastru, Intabulare)

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Vanzare terenuri constructii 757 mp Ilfov, Magurele - 0 EURO Proprietar
Vanzare terenuri constructii 757 mp Ilfov, Magurele - 0 EURO Magurele, Magurele , jud. Ilfov

Vand teren in Magurele cartierul florilor! Suprafata 750m patrati, deschidere 17m, gaze,lumina.

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Vanzare casa 5 camere Ilfov, Magurele - 115000 EURO Proprietar 115000 €
Vanzare casa 5 camere Ilfov, Magurele - 115000 EURO Magurele, Magurele , jud. Ilfov

CASA LA CHEIE ULTRAMODERNA IN DUPLEX compusa din PARTER + ETAJ + MANSARDA (Living + 4 camere, 2 bai complet utilate, 3 balcoane placate cu gresie pentru exterior) construita in anul 2012 si finalizata in anul 2018. Casa pozitionata pe strada Atomistilor nr.233, are o suprafata utila de 244mp, amprenta construita de 300mp, o curte interioara de 500mp si un drum de servitute de 170m, deschiderea fiind de 11,30m. Structura caramida POROTHERM, acoperis din tabla LINDAB, izolata complet cu polistiren de 10cm, tencuiala decortiva, finisaje MODERNE (gresie, faianta, parchet Germania, marmura, usi de lemn), gard perimetral beton + lemn (tencuiala decorativa + placi marmura pe stalpi), porti metalice, terasa placata cu gresie pentru exterior), panouri termopan mahon model cu 5 camere termice, scara interioara beton, usa intrare metalica securizata, instalatie electrica si sanitara complet finalizata, balustrade balcoane metalice, cablaje internet + TV (fibra optica RDS), videointerfon, alarma antiefractie, sistem supraveghere video HIQ Vision, aere conditionate Hyundai, centrala termica Vaillant, calorifere otel, corpuri de iluminat montate, iluminat exterior arhitectural cu senzor crepuscular, fosa septica 6mx4mx3m adancime beton 300, put de mare adancime finalizat, curte pavata, sistem de irigare cu aspersoare, autorizatie de constructie, cadastru si intabulare finalizate, dezmembrare efectuata, racordata la regia nationala de energie electrica si gaze naturale., numar etaj: 2, numar camere: 5, numar loc de parcare: 10, numar bai: 2, suprafata utila: 244, suprafata totala: 1000, suprafata construita: 500, anul constructiei: 2018

115000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare terenuri constructii 1017 mp Ilfov, Magurele - 0 EURO Proprietar
Vanzare terenuri constructii 1017 mp Ilfov, Magurele - 0 EURO Magurele, Magurele , jud. Ilfov

Teren de vanzare in Magurele sat Varteju , intravilan , zona rezidentiala, intre vile , strada Deal , numarul 23. Utilitati ; curent , gaz , strada asfaltata . Statie microbuz si maxi taxi in apropiere . Nu vreau sa fiu contactat de agentii imobiliare . Direct Proprietar . Suprafata Totala = 1017 m2 Drum Acces = 149.98 m2 Parcelabil, suprafata totala: 1017

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Inchiriere apartament cu 2 camere decomandat Ilfov, Magurele - 250 EURO lunar Proprietar 250 €
Inchiriere apartament cu 2 camere decomandat Ilfov, Magurele - 250 EURO lunar Magurele, Magurele , jud. Ilfov

Nou in bloc constructie 2018,nemobilat aflat pe Str.Marasesti,aproape de centrul medical,statie autobuz,magazin,salon infrumusetare,la 10 minute de centrul orasului.Aproape de gradinita,scoala,biserica si centrul cultural.Detine centrala termica si loc de parcare.

250 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare terenuri constructii 8665 mp Ilfov, Magurele - 0 EURO Proprietar
Vanzare terenuri constructii 8665 mp Ilfov, Magurele - 0 EURO Magurele, Magurele , jud. Ilfov

Teren de vânzare in Măgurele, Jilava lângă centura in suprafața de 8665 mp, detalii la nr. de telefon: 0723434648. Front stradal: Centura , Suprafata terenului: 8665,0 m2,

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Vanzare terenuri constructii 500 mp Ilfov, Magurele - 15000 EURO Proprietar 15000 €
Vanzare terenuri constructii 500 mp Ilfov, Magurele - 15000 EURO Magurele, Magurele , jud. Ilfov

Parcela, 500 mp, pentru locuinta in Magurele, Front stradal: stradal ,

15000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Vanzare apartament cu 2 camere Ilfov, Magurele - 29500 EURO Proprietar 29500 €
Vanzare apartament cu 2 camere Ilfov, Magurele - 29500 EURO Magurele, Magurele , jud. Ilfov

Va supunem atentiei spre vanzare apartamente cu 2 si 3 camere in bloc nou cu doua etaje situat in Cartierul Florilor,Magurele Ilfov ,la numai 9 KM de Piata Unirii din Bucuresti. In zona se afla magazinul Cora Rahova la capatul liniei tramvai 32,la numai 3.5 km,scoli si gradinite,autobuze orasenesti si preorasenesti,Maxi Taxi. In zona sunt drumuri asfaltate,curent electric,gaze,canalizare. Blocul este construit din grinzi de beton, caramida tip Porotherm,geam termopan,izolat cu polistiren expandat finisat cu tencuiala decorativa. Apartamentele sunt la caramida si se finiseaza pe gustul cumparatorului la pretul afisat. Blocul este situat in curte imprejmuita cu gard.In pretul afisat este inclus si spatiul comun din interiorul curtii,inclusiv loc de parcare. Numar bucatarii: 1 , Numar balcoane: 1 , Destinatie: Rezidential , Amenajare strazi: Asfaltate,Iluminat stradal,Mijloace de transport in comun , Utilitati generale: Apa,Canalizare,CATV,Curent,Gaz , Sistem incalzire: Calorifere,Centrala proprie , Acces internet: Cablu , Stare interior: Buna , Ferestre cu geam termopan: PVC , Usa intrare: Metal , Izolatii termice: Exterior , Podele: Gresie,Parchet , Usi interior: Celulare , Pereti: Faianta,Vopsea lavabila , Alte spatii utile: Terasa m2, Contorizare: Contor gaz , Dotari imobil: Curte , Confort: 1 , Numar nivele: 2 , Locuri parcare: 1 , Structura de rezistenta: beton , Vecinatati: Cora Rahova,Piata Rahova,Scoli,gradinite,statie autobuse , Disponibilitate proprietate: Zona de vile , Suprafata utila: 49,0 m2, Numar camere: 2 , Numar bai: 1 , Etaj: etaj 1 , Anul constructiei: 2016 , Incalzire: gaz ,

29500 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare terenuri constructii 17.9 ha Ilfov, Magurele - 53673 EURO Proprietar 53673 €
Vanzare terenuri constructii 17.9 ha Ilfov, Magurele - 53673 EURO Magurele, Magurele , jud. Ilfov

Magurele, zona Simedreni,T257, parcela 869, suprafata 17891mp,49ml deschidere la ambele capete, 2 drumuri de acces, vis-a-vis de padurea Cornetu si la 50 m fata de raul Arges.

53673 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Vanzare terenuri constructii Ilfov, Magurele - 45000 EURO Proprietar 45000 €
Vanzare terenuri constructii Ilfov, Magurele - 45000 EURO Varteju, Magurele , jud. Ilfov

vand urgent teren in magurele sat varteju cu deschidere 20 m pe ambele capete in apropiere de viitoarea autostrada A 0 pret 45.000 euro relatii la tel 769 - arata telefon -

45000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Vanzare casa 3 camere Ilfov, Magurele - 110000 EURO Proprietar 110000 €
Vanzare casa 3 camere Ilfov, Magurele - 110000 EURO Magurele, Magurele , jud. Ilfov

casa-vila de vanzare.,constructie an 2017,parter + mansarda , amprenta 120 mp, 220 mp constructie,teren total 594 mp.

110000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare casa 5 camere Ilfov, Magurele - 75000 EURO Proprietar 75000 €
Vanzare casa 5 camere Ilfov, Magurele - 75000 EURO Magurele, Magurele , jud. Ilfov

Imobil casa+teren situat in Magurele, judetul Ilfov Teren 250 mp Constructie P+M 45 mp construiti Stadiul constructiei: Rosu , Numar nivele: 2 , Locuri parcare: 2 , Suprafata terenului: 250,0 m2, Suprafata utila: 140,0 m2, Numar camere: 5 , Numar bai: 2 , Anul constructiei: 2019 ,

75000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare terenuri constructii 14 ha Ilfov, Magurele - 279996 EURO Proprietar 279996 €
Vanzare terenuri constructii 14 ha Ilfov, Magurele - 279996 EURO Magurele, Magurele , jud. Ilfov

Vand teren intravilan in suprafata de 14000 m.p situat la 1 km de Orasul Magurele (cartier in plina dezvoltare), deschidere 40 ml cu drum de servitute ,posibilitati de parcelare , construibil pentru cei ce doresc sa locuiasca la cateva minute de capitala, respectiv cora- anteaeriana.,doua cai de acces teren intravilan si loc servitute .Utilitati curent electric

279996 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Inchiriere terenuri constructii Ilfov, Magurele - 1500 EURO lunar Proprietar 1500 €
Inchiriere terenuri constructii Ilfov, Magurele - 1500 EURO lunar Magurele, Magurele , jud. Ilfov

Inchiriez loturi de, 500 m sau 1000m betonate, ingradita. Langa centura, deschidere de 24m. Dublu acces.

1500 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Vanzare terenuri constructii Ilfov, Magurele - 0 EURO Proprietar
Vanzare terenuri constructii Ilfov, Magurele - 0 EURO Magurele, Magurele , jud. Ilfov

Descriere De vanzare doua loturi de teren intravilan: Lot 1=657,8 mp Lot 2=909,3 mp Utilitati:retea electrica,gaze,canalizare la 150m distanta Pret 35euro/mp 764 - arata telefon - Magurele,ilfov,str Raului

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Vanzare casa 3 camere Ilfov, Magurele - 129000 EURO Proprietar 129000 €
Vanzare casa 3 camere Ilfov, Magurele - 129000 EURO Magurele, Magurele , jud. Ilfov

Casa P+1 Magurele Ilfov, amprenta casei 100 mp,suprafata teren 500 mp, Compartimentare: Parter; living,dormitor,hol intrare,terasa,baie,bucatarie,hol casa scarii. Etaj; camera stil salon,3 dormitoare,baie, hol,2 balcoane. Casa se vinde la cheie si racordata la toate utilitatile.

129000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare terenuri constructii 1000 mp Ilfov, Magurele - 0 EURO Proprietar

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Vanzare terenuri constructii 7500 mp Ilfov, Magurele - 230000 EURO Proprietar 230000 €
Vanzare terenuri constructii 7500 mp Ilfov, Magurele - 230000 EURO Magurele, Magurele , jud. Ilfov

Schimb teren, 7500 mp cu deschidere 24 m, in zona garii Varteju, Magurele, Ilfov, cu un alt teren cu hala.

230000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Vanzare apartament cu 2 camere decomandat Ilfov, Magurele - 65000 EURO Proprietar 65000 €
Vanzare apartament cu 2 camere decomandat Ilfov, Magurele - 65000 EURO Magurele, Magurele , jud. Ilfov

vand apartament 2 camere magurele,exclus intermediari si firme de publicitate.

65000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare terenuri constructii 325 mp Ilfov, Magurele - 16250 EURO Proprietar 16250 €
Vanzare terenuri constructii 325 mp Ilfov, Magurele - 16250 EURO Magurele, Magurele , jud. Ilfov

Teren Pasarela Magurele Lot de vânzare (325 m2-16,250€)Pasarela Magurele, deschidere 13m,între vile.Utilitati- asfalt, lumina, îngrădit.De asemenea lot 1150m2-55000€~ușor negociabil cu aceleași utilități plus put pe teren.Deschidere 26m2.Detalii la telefon

16250 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Vanzare casa 3 camere Ilfov, Magurele - 48900 EURO Proprietar 48900 €
Vanzare casa 3 camere Ilfov, Magurele - 48900 EURO Magurele, Magurele , jud. Ilfov

Vand vila parter tip duplex Magurele, constructie 2019, apa, gaze, curent, 3 camere, 80 mp construiti, materiale constructie calitate, finisaje moderne, acces strada asfaltata, curte 250 mp, acces rapid RATB, Mega Image in zona, posibilitate iesire direct in soseaua de centura, 5 minute de facultatea de fizica, 25 minute de Universitate

48900 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.