Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:

Vanzare  terenuri constructii  5000 mp Maramures, Berchezoaia  - 7500 EURO Proprietar 7500 €
Vanzare terenuri constructii 5000 mp Maramures, Berchezoaia - 7500 EURO Berchezoaia, Berchezoaia , jud. Maramures

Vand pamant loc potrivit pentru casa cu toate utilitatiile la drum apa, curent, gaz , pamantul se afla la 20 km de oras drumul este asfaltat sau schimb cu garsoniera in oras sau apartament cu 2 camere plus diferenta. Mai multe detalii la tel.

7500 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Vanzare  terenuri agricol  70 ha Maramures, Berchezoaia  - 70000 EURO Proprietar 70000 €
Vanzare terenuri agricol 70 ha Maramures, Berchezoaia - 70000 EURO Berchezoaia, Berchezoaia , jud. Maramures

Vrei sa fugi din aglomeratia zilnica, intr-o oaza de liniste? Vrei sa fii numai tu cu natura? Suna-ma ca sa-ti ofer solutia ! Vand teren o singura parcela de 7 ha in zona virgina. Proprietatea se afla in localitatea Chioar, Berchezoaia, Maramures. Este inconjurata de paduri de stejar. La 1 km se afla raul Lapus(biserica vacilor, pentru cunoscatori). La 2 km se afla cetatea Chioarului(cetatea lui Racolta). Pe teren exista si o proprietate formata din 2 case locuibile(apa potabila in casa la robinet, curent)(grup sanitar dotat cu WC, dus, masina de spalat), sura, grajd, lemnarie, etc. Locuinta se pozitioneaza aproximativ pe mijlocul terenului. Exista pomi fructiferi de toate soiurile: nuci, ciresi, livada de peri, meri, pruni, piersici, etc. Exista si vita de vie pe rod. Aceatsa zona este ideala pentru casa de vacanta, proiecte europene(pensiune agroturistica). Acces: Se face prin localitatea Bercezoaia, drumul este pietruit (se poate merge pe orice vreme) pana la 500m de proprietate. Pentru alte detalii va rugam sa ne contactati la numarul din anunt.

70000 €

   Terenuri agricol

Vezi Detalii
Vanzare  terenuri constructii  5700 mp Maramures, Berchezoaia  - 22000 EURO Proprietar 22000 €
Vanzare terenuri constructii 5700 mp Maramures, Berchezoaia - 22000 EURO Berchezoaia, Berchezoaia , jud. Maramures

57 ari. Zona foarte linistita, la aproximativ 1km de raul Lapus, Balta Mircea, si padure in apropiere. Utilitati : apa, curent electric. Pentru alte detalii nu ezitati sa sunati.

22000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.