Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:

Vanzare apartament cu 3 camere decomandat Maramures, Bogdan Voda - 46900 EURO Proprietar 46900 €
Vanzare apartament cu 3 camere decomandat Maramures, Bogdan Voda - 46900 EURO Bogdan Voda, Bogdan Voda , jud. Maramures

Vand apartament 3 camere 2 bai. mobilat utilat incalzire pe gaz este izolat exterior + izolarea termica a pardoseli.zona foarte linistita si curata.Apartamentul se afla in Bogdan Voda B22 viz-a-vi de brutaria Drexana.Mai multe detali la telefon sau pe whatsapp 723 - arata telefon -

46900 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare casa Maramures, Bogdan Voda - 30000 EURO Proprietar 30000 €
Vanzare casa Maramures, Bogdan Voda - 30000 EURO Bogdan Voda, Bogdan Voda , jud. Maramures

Vand Casa in Comuna Bogdan Voda ,locu numit Delut , 7 ari gradina , interiorul este in renovare materiale cumparate si meseriasi platiti ,, are 2 beciuri dedesupt ,mai multe det la tel 004915175752976 sau 742 - arata telefon -

30000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare apartament cu 3 camere decomandat Maramures, Bogdan Voda - 38000 EURO Proprietar 38000 €
Vanzare apartament cu 3 camere decomandat Maramures, Bogdan Voda - 38000 EURO Bogdan Voda, Bogdan Voda , jud. Maramures

Vand apartament cu 3 camere, decomandat, suprafata utila 66 mp si 80 mp suprafata desfasurata, in cart. Bogdan Voda, in apropiere de Sala Polivalenta, etajul 4 din 4, in bloc acoperit cu posibilitate de mansardare si cu o priveliste superba, spre Solovan, din dormitoare. Apartamentul este format din living, bucatarie, hol mare, doua dormitoare, doua bai (una transformata in dressing) si balcon. Este renovat la zi in stare excelenta, avand renovarile facute intr-o nota moderna, de foarte buna calitate: geamuri termopan profil salamander si feronerie Rotto (cu pervaz interior, exterior si plase pt. tantari, faianta si gresie pe hol, in bai si bucatarie, parchet melaminat, de foarte buna calitate in living si dormitoare, usa metalica la intrare si usi noi (MDF) clasa superioara in interior. Are la incalzire o soba de teracota cu horn propriu, dar in scara se afla reteaua de gaze naturale. Instalatiile de curent si apa au fost schimbate, totul este nou. Pretabil pentru orice tip de client, dar ideal pentru o familie tanara. Distanta fata de Primarie, LIDL, Carrefour, diferite banci, se parcurge in maxim 10 minute pe jos. Este un apartament in care te poti muta imediat. Este intr-o scara curata si ingrijita, cu interfon la intrare si mult spatiu verde pe ambele intrari ale blocului. Important: s-a suplimentat fond pentru programul "Prima casa" si apartamentul poate fi achizitionat si cu credit!

38000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare apartament cu 3 camere decomandat Maramures, Bogdan Voda - 50500 EURO Proprietar 50500 €
Vanzare apartament cu 3 camere decomandat Maramures, Bogdan Voda - 50500 EURO Bogdan Voda, Bogdan Voda , jud. Maramures

Apartament de vanzare in Bogdan Voda ,3 camere transformate IN BUCATARIE CU LIVING SI DINNING ,2 DORMITOARE ,BAIE SI HOL -78 mp,bl. C2, langa Sala Polivalenta , bloc acoperit. complet renovat , geamuri termopane noi, usa metalica , usi interioare noi incalzire centrala noua pe curent dar se poate trece si pe gaz care e deja la usa , instalatii electrice sanitare noi. NOU RENOVAT! Utilat cu bucatarie noua adusa din Belgia cu factura in valoare de 10.000 euro Bucataria eset complet utilata si include Frigider si congelator,aragaz si cuptor hota si masina de spalat vase toate incorporate . Faianta este prelucrata manual.Bucataria si holul are gresie ,iar camerele si livingul parchet. Baia este complet utilata cu vana pe colt ,chiuvete duble ,wc ,boiler electric,gresie ,faianta ,geam termopan . Scara blocului este foarte curata ,nou renovata ,parcare in fata ,sala de sport si loc de joaca pentru copii. Numar nivele: 4 , Locuri parcare: 1 , Suprafata utila: 78,0 m2, Numar camere: 3 , Numar bai: 1 , Etaj: etaj 4 , Incalzire: altele ,

50500 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare terenuri constructii 2000 mp Maramures, Bogdan Voda - 14500 EURO Proprietar 14500 €
Vanzare terenuri constructii 2000 mp Maramures, Bogdan Voda - 14500 EURO Bogdan Voda, Bogdan Voda , jud. Maramures

Vand teren ideal pentru casa,pensiune in zona foarte buna,la 2 minute de gura-Ieudului.langa scoala Ieudisor. Bogdan-Voda,judetul Maramures. Facilitati apa si curent. Terenul se poate vedea oricand.

14500 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.