Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:

Inchiriere  terenuri constructii Maramures, Borcut  - 1000 EURO lunar Proprietar 1000 €
Inchiriere terenuri constructii Maramures, Borcut - 1000 EURO lunar Borcut, Borcut , jud. Maramures

Dau in chirie teren cu o cladire mica cu toate utilitatile pretabil pentru peco supermarket etc.La drumul national 18b. Mai multe detalii la telefon.

1000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Vanzare  casa  3 camere Maramures, Borcut  - 22000 EURO Proprietar 22000 €
Vanzare casa 3 camere Maramures, Borcut - 22000 EURO Borcut, Borcut , jud. Maramures

Casă și anexe Casă de vânzare,șură cu o cameră +sobă, lemnarie, coteț porci și oi, casa are 3 camere, una are sobă de teracota, 1 fiteu, cămară, antreu, podele de lemn, casa are beci, apa doar la fântână, gaz nu este doar la butelie, nu este termopan nici baie, teren lângă casă 58 ari, la 300 metri de casa se afla un teren de circa 25 ari, în apropiere se afla un teren cu pomii fructiferi aproximativ 1 hectar și un pic de pădure, Titlu de proprietate și moștenitor, sunt >întabulate și măsurate casa și 1 teren. Mai este teren la câmp diferite arii circa 6 h. Relații doar telefonic, casa se afla la INAU , LÂNGĂ ORAȘ TG LAPUȘ

22000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.