Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:

Vanzare  terenuri constructii Maramures, Buzesti  - 400 EURO Proprietar 400 €
Vanzare terenuri constructii Maramures, Buzesti - 400 EURO Buzesti, Buzesti , jud. Maramures

Vand 28 ari teren intravilan in Loc. Buzesti, la 20 Km de Baia Mare. Deschidere la drum 30 m, apa si curent la poarta, acces la canalizare. Pret 400 Euro/Ar.

400 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Vanzare  casa  5 camere Maramures, Buzesti  - 36000 EURO Proprietar 36000 €
Vanzare casa 5 camere Maramures, Buzesti - 36000 EURO Buzesti, Buzesti , jud. Maramures

Vand Casa cu 5 dormitoare in Constructie cu 30 de Arii de Teren Casa are partier, etaj si masarda (optional) La partier sunt 2 dormitoare, o baie, o bucatarie mare si salon foarte mare. La etaj sunt 3 dormitoare, 2 bai mari, 2 dresing (camere de haine) Salon, 2 balcoane si hol. Dormitorul principal are baie proprie si un dresing mare. Daca doriti se poate face si masarda in functire de preferinte. Terenul e de 30 de Arii. Stalp de curent propriu Trifazic. si cu ceas de curent. Gaz si apa la poarta Casa e in Buzesti intr- o zona foarte linistita. Se vinde pentru 36000 Euro. Interesatii sunati la: Mobil: 740 - arata telefon - Maria 748 - arata telefon - Alex

36000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.