Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:

Vanzare  terenuri agricol Maramures, Coroieni  - 25000 EURO Proprietar 25000 €
Vanzare terenuri agricol Maramures, Coroieni - 25000 EURO Coroieni, Coroieni , jud. Maramures

Proprietar, VAND URGENT teren extravilan, in suprafata de 7.878 mp in COROIENI, judetul Maramures. Terenul, poate fi arabil, cultivat, exista livada cu pomi fructiferi. Terenul se afla in apropierea sursei de curent si de apa . Acest loc deosebit de pitoresc este situat in apropierea Manastirii Ilie Proroc din Coroieni. Zona este ferita de curenti si agenti poluanti, imprejmuita de dealuri cu padure si pomi fructiferi, este izvor de sanatate. Acces favorabil de la sosea. Se poate amenaja, transforma in obiectiv turistic. Inspiratie: Baile calde-sarate Gherla de pe strada Fizesului. Telefon : 766 - arata telefon - . Pretul la mp este de 2, 42 euro usor negociabil.

25000 €

   Terenuri agricol

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.