Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:

Vanzare  casa  3 camere Maramures, Finteusu Mare  - 32000 EURO Proprietar 32000 €
Vanzare casa 3 camere Maramures, Finteusu Mare - 32000 EURO Finteusu Mare, Finteusu Mare , jud. Maramures

Vand casa in Finteusu Mare cu anexe ; curte si gradina cu suprafata de 15 ari, gaz; curent. toate actele la zi. telefon 744 - arata telefon - .

32000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare  casa  2 camere Maramures, Finteusu Mare  - 34000 EURO Proprietar 34000 €
Vanzare casa 2 camere Maramures, Finteusu Mare - 34000 EURO Finteusu Mare, Finteusu Mare , jud. Maramures

Vand 2 case in aceeasi curte + anexe gospodaresti ( bucatarie, sura, grajd, fantana, garaj ) + gradina de 12 ARI la 20 de km de Baia Mare, in Finteusul Mare. O casa este construita din caramida fiind compartimentata astfel : un hol mare + o camera spatioasa cu mobila din lemn masiv + garaj. Cealalta casa este construita din vaiog fiind compartimentata astfel: hol mic, hol mare + 2 camere decomandate, mobila din lemn masiv Una din anexe este compartimentata astfel: grajd, sura, o camera cu televizor, frigider, soba de teracota + garaj (constructia la sol - 109 mp ) Casele sunt racordate la gaz, curent, dispun de sobe de teracota si sunt situate la drumul principal !!!

34000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare  terenuri constructii  1800 mp Maramures, Finteusu Mare  - 1800 EURO Proprietar 1800 €
Vanzare terenuri constructii 1800 mp Maramures, Finteusu Mare - 1800 EURO Finteusu Mare, Finteusu Mare , jud. Maramures

Teren intravilan cu toate utilitățile Vând teren la 850 m de centru satului Finteusu Mare Trenul are toate utilitățile ( apa , curent, gaz ) Totalul suprafeței este de 18 ari , prima parte are 9 ari pe care se poate construi casa , iar in spate se afla o mini plantație de meri, peri, pruni . Mai multe detalii la numărul de telefon 072747804

1800 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.