Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:

Vanzare  casa  3 camere Maramures, Gardani  - 65200 EURO Proprietar 65200 €
Vanzare casa 3 camere Maramures, Gardani - 65200 EURO Gardani, Gardani , jud. Maramures

Casa se afla in Loc Gardani, jud Maramures, chiar la drumul principal DJ 108 A. Este formata din doua cladiri pe o suprafata de 1400mp. Prima cladire este o casa de locuit cu 3 camere complet decomandate( camerele au parchet din lemn) cu hol central, 1 baie , 1 bucatarie cu camara, un beci uscat , dar si o terasa generoasa in spate, cu vedere la gradina, conferind intimitate! Cealalta cladire este formata dintr-o sura generoasa( spatiu mare de depozitare), grajduri care sunt reabilitate complet( pot fi folosite ca si camere sau depozit), un garaj cu o baie si doua camere de locuit la etaj. Casa este dotata cu apa de la retea , curent, gaz si canalizare! Are si o fantana in curte. Proprietatea este imprejmuita de un gard nou construit , din materiale durabile si estetice. Vecinatatile nu sunt apropiate, acest lucru confera un plus de confort si intimitate. Aceasta casa este destinata familiilor cu copii care isi doresc spatii generoase, fermierilor care vor o gospodarie dotata, micilor intreprinzatori si oricui isi doreste o casa calda si primitoare!

65200 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare  terenuri agricol  3700 mp Maramures, Gardani  - 0 EURO Proprietar
Vanzare terenuri agricol 3700 mp Maramures, Gardani - 0 EURO Gardani, Gardani , jud. Maramures

Vand pamant 37 ari situat pe malul Somesului in localitatea Gardani.

   Terenuri agricol

Vezi Detalii
Vanzare  terenuri constructii  29 mp Maramures, Gardani  - 1500 EURO Proprietar 1500 €

1500 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.