Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:

Vanzare casa 3 camere Maramures, Sapanta - 35000 EURO Proprietar 35000 €
Vanzare casa 3 camere Maramures, Sapanta - 35000 EURO Sapanta, Sapanta , jud. Maramures

De vanzare casa, bucatarie de vara teren agricol si teren loc de casa in localitatea Sapanta. Casa are doua camere mobilate traditional, un hol si o debara. Bucataria de vara are o camera si o debara. In continuarea casei este construita o magazie anexa (sura) cu suprafata de aproape 80 mp. Terenul are suprafata totala de aproximativ 1750 mp. cu o deschidere la strada de aproximativ 50 m. Casa este construita din caramida iar bucataria din lemn, ambele fiind acoperite cu tabla. Casa si terenul sunt situate la 150 de metri de centrul localitatii, 500 metri de Cimitirul Vesel si tot atata de Manastirea din Peri, fiind pozitionate intr-o locatie foarte linistita, fara trafic auto, pe malul raului Sapanta.

35000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare terenuri constructii Maramures, Sapanta - 0 EURO Proprietar
Vanzare terenuri constructii Maramures, Sapanta - 0 EURO Sapanta, Sapanta , jud. Maramures

1.Teren cu acte in regula: extraf C.F. si Certificat de Urbanism emis de Primaria Sapanta. 2.Terenul este amplasat la aproximativ 500m de DN 19 Sighetu-M.- Satu Mare, la intrarea in com. Sapanta , dinspre Sighetu M. , are forma dreptunghiulara cu dimensiunile de 65m(front )X300m, si are doua pct de acces : pe Drumul Tocului si pe Drumul catre Poieti ( prin spatele Cimitirului Evreiesc). 3.Teren intretinut numai cu ingrasamant natural de calitate.Analiza pedologica a solului indica o zona favorabila dezvoltarii unei largi divestitati de culturi agricole. 4.Prin amplasamentul si calitatile solului terenul se preteaza la: Activitati agricole ca: -Pomicultura, legumicultura, ferme de animale mici , fema apicola. Activitati silvice- pepiniera. Activitati economice diverse ca: -Centru comecial si depozit de material de constructive , diverse,etc,etc.. -Parcare auto-camping turistic. -Pensiune agroturistica. -Dezvoltare imobiliara. -Centru de asistenta pt persoane in varsta. Orice alt tip de activitati combinate intre cele mai sus enumerate. 5.Datorita amplasamentului in minunata depresiune a Maramuresului si , deopotriva atuurilor comunei Sapanta , zona beneficiaza de un flux garantata de turisti catre cele doua obiective turistice de renume international: Cimitirul Vesel si Manastirea Peri (cea mai inalta contructie de lemn din EU-82m). Pretul de vanzare este de 55 eur/mp ! La cerere trimit film de prezentare cu detalii si imagini edificatoare !!! Filmul poate fi urmarit la https://www.youtube.com/watch?v=RMQeMI94Jn8

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Vanzare terenuri constructii 4000 mp Maramures, Sapanta - 45000 EURO Proprietar 45000 €
Vanzare terenuri constructii 4000 mp Maramures, Sapanta - 45000 EURO Sapanta, Sapanta , jud. Maramures

Localizare... Indicator introdus langa Unnamed Road, Sapanta 437305 https://goo.gl/maps/Vn6bY2EhmLr Vand teren si casa in localitatea Sapanta situat in zona centrala, ideal pentru pensiune sau casa..suprafata 40 de Ari!

45000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Vanzare terenuri constructii 3741 mp Maramures, Sapanta - 22446 EURO Proprietar 22446 €
Vanzare terenuri constructii 3741 mp Maramures, Sapanta - 22446 EURO Sapanta, Sapanta , jud. Maramures

Teren de vanzare Teren de vanzare in com Sapanta ,Maramures. Suprafata 3741mp,situat pe DN 19 ,cadastru si intabulare,utilitatile la poarta.Potrivit ptr orice constructie., suprafata totala: 3741, Front stradal: 20Alte caracteristici: Nr. Fronturi: 2Alte detalii pret: usor negociabilDestinatie: ComercialAlte caracteristici: Acces auto, La sosea, Oportunitati de investitie, ParcelabilAcces: Amenajare strazi: Asfaltate, Iluminat stradal, Mijloace de transport, PietruiteUtilitati: Utilitati Generale: Apa, Curent, Curent trifazic, Utilitati in zona

22446 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Vanzare terenuri constructii 26.8 ha Maramures, Sapanta - 0 EURO Proprietar
Vanzare terenuri constructii 26.8 ha Maramures, Sapanta - 0 EURO Sapanta, Sapanta , jud. Maramures

Teren Sapanta suprafata de 26800 mp Terenul este situate de-al lungul raului Sapanta pe o lungime de 253 m, curentul existent pe teren iar de –al lungul terenului se revarsa un parau mai mare si doua mai mici. . Raul Sapanta se varsa din munti cu posibilitatea obtinerii energiei electrice proprie. , suprafata totala: 26800 Suprafata terenului: 26800,0 m2,

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Vanzare casa Maramures, Sapanta - 77373 EURO Proprietar 77373 €
Vanzare casa Maramures, Sapanta - 77373 EURO Sapanta, Sapanta , jud. Maramures

Vand casa in Comuna Sapanta la Soseaua Sighetu Marmatiei Satu Mare.Casa cu Gradina si depedenta . Pretul afisat este informativ .Detalii in Privat La Nr de Telefon 746 - arata telefon - unde dau mai multe informatii si detalii.

77373 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare terenuri constructii Maramures, Sapanta - 25000 EURO Proprietar 25000 €
Vanzare terenuri constructii Maramures, Sapanta - 25000 EURO Sapanta, Sapanta , jud. Maramures

vand teren intravilan cu o suprafata de 3000 m2 si cu o fundatie de casa de 110m2 intr o zona foarte buna, pe strada cimitirului vesel,iar prin capatul terenului trece un parau "Valea".Terenul este intabulat si are toate actele in regula.Tel: 755 - arata telefon -

25000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Vanzare terenuri constructii Maramures, Sapanta - 0 EURO Proprietar
Vanzare terenuri constructii Maramures, Sapanta - 0 EURO Sapanta, Sapanta , jud. Maramures

Teren de vanzare 8260 mp front 33 m Terenul este situat la intrare in comuna Sapanta jud MM. DN. 19 2km de centru

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.