Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:

Vanzare  casa  2 camere Maramures, Valenii Somcutei  - 21000 EURO Proprietar 21000 €
Vanzare casa 2 camere Maramures, Valenii Somcutei - 21000 EURO Valenii Somcutei, Valenii Somcutei , jud. Maramures

VÂND/SCHIMB casă la ţară din cărămidă în Vălenii Şomcutei-Maramureş - cu o locuință în Baia Mare (garsonieră sau apartament mai mic). Casa este compusă din 2 camere, cămară şi hol, 62 mp., curent electric, cămin cu apă în curte, gazul la poartă, zonă liniştită, ieşire din curte direct în drumul principal, acte in regulă. Grădina casei are 27 ari teren cu pomi fructiferi. Casa este construită în anii 70 dar nelocuită. La 27 km de Baia Mare și 3 km de Șomcuta Mare. (prețul este negociabil) Inf. la tel Suprafata terenului: 2700,0 m2, Suprafata utila: 62,0 m2, Suprafata construita: 62,0 m2, Numar camere: 2 , Anul constructiei: 1973 ,

21000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.