Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:

Vanzare  casa  2 camere Mehedinti, Godeanu  - 70000 EURO Proprietar 70000 €
Vanzare casa 2 camere Mehedinti, Godeanu - 70000 EURO Godeanu, Godeanu , jud. Mehedinti

Vand casa in comuna Godeanu (10 km de loc.Balvanesti) alcatuita din demisol, etaj si mansarda. Demisol: salon, hol, bucatarie, pivnita. Etaj: 2 holuri, sufragerie, 2 dormitoare, baie, bucatarie, terasa acoperita. Totul este mobilat si utilat. Casa este dotata cu termopane, gresie, faianta, parchet si sobe de teracota. Apa curenta in casa preluata din put cu hidrofor. Gradina cu pomi fructiferi aferenta casei in suprafata de 3500 metri patrati.

70000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare  terenuri agricol  300 ha Mehedinti, Godeanu  - 3300 EURO Proprietar 3300 €
Vanzare terenuri agricol 300 ha Mehedinti, Godeanu - 3300 EURO Godeanu, Godeanu , jud. Mehedinti

Padurea se afla in jud. Mehedinti , la limita de separatie dintre Comuna Godeanu si Comuna Balta , in locul numit " La Cracul lui Ionita " . Padurea se afla la distanta de 150 m fata de D.J Dr. Tr. Tr. Severin - Balta - Baia de Arama . Intre padure si D.J se afla o pasune , proprietatea privata a subsemnatului , care va fi cedata cu titlu gratuit cumparatorului pentru asigurare iesire la D.J . Pe mijlocul padurii este amenajat drum acces utilaje transport . Padurea are cadastru din 2004 si amenajament silvic din 2019 ; padurea este predata in paza catre O.S Tarnita ( contract prestari silvice subventionat de stat ) . Intre 2002 ( an emitere titlu de proprietate ) si 2019 , nu s-a efectuat nicio taiere de material lemnos verde sau uscat . Structura padurii : - fag = 4,60 ha , varsta = 80 ani ; - gorun = 2,60 ha , varsta = 90 ani . Pret = 3.300 euro/ha - NEGOCIABIL -

3300 €

   Terenuri agricol

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.