Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:

Vanzare casa 2 camere Mehedinti, Ilovat - 6000 EURO Proprietar 6000 €
Vanzare casa 2 camere Mehedinti, Ilovat - 6000 EURO Ilovat, Ilovat , jud. Mehedinti

Casa 2 camere si hol,plus teren de 800mp,are curent electric,necesita renovare,casa se afla in comuna Ilovat,30 km de Severin,pretul este fixxx!

6000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare casa 3 camere Mehedinti, Ilovat - 24000 EURO Proprietar 24000 €
Vanzare casa 3 camere Mehedinti, Ilovat - 24000 EURO Ilovat, Ilovat , jud. Mehedinti

Vand casa la rosu P+1. Parter compus din 3 camere prevazute ca si spatii comerciale cu grup sanitar, plus beci.Etaj 3 camere, living, bucatarie si baie.Casa este la doar 35km de Drobeta Turnu Severin in comuna Ilovat, judetul Mehedinti, fiind situata la drumul principal.Dispune de fantana cu hidrofor si fosa septica.Numere de contact: 747 - arata telefon - sau 749 - arata telefon - .Pret negociabil!!!

24000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare terenuri constructii 3400 mp Mehedinti, Ilovat - 0 EURO Proprietar
Vanzare terenuri constructii 3400 mp Mehedinti, Ilovat - 0 EURO Ilovat, Ilovat , jud. Mehedinti

Vint Teren intravilan in comuna Ilovat . Peste drum de fosta moara din Ilovat cu o suprafata de 3400 mp..Este la drumul principal cu deschidere de 30metri .Pretul este negociabil. Actele toate la zi .Schita cadastrala ,intabulare; carte funciara impozit la zi . Stilpul de curent este pe teren .

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Vanzare casa 3 camere Mehedinti, Ilovat - 35500 EURO Proprietar 35500 €
Vanzare casa 3 camere Mehedinti, Ilovat - 35500 EURO Ilovat, Ilovat , jud. Mehedinti

Proprietar, vand 2 case in aceeasi curte , suprafata totala a terenului este de 1160mp. Suprafata primei case este de 74mp, constructie din caramida , 3 camere + baie + mansarda de 36 mp. Acces la mansarda prin scara interioara. Suprafata de la a doua casa este de aproximativ 32 mp, constructie din barne , 1 camera + bucatarie + toaleta. Accesul prin pod se face pe o scara exterioara. Au fost renovate recent, ambele case au gresie, faianta, parchet laminat si geamuri de termopan, de asemenea acoperisul este nou. Incalzirea se face prin sobe de teracota ( 2 sobe in prima casa, 1 in cea de-a doua ). Apa curenta in ambele case, fosa septica. Singur in curte. Se vand mobilate si utilate. Dependinte: - camara 10mp - magazie de lemne In curte se gaseste o portiune de vita de vie si o mini livada de pomi fructiferi. Accept si schimb cu apartament de 2 camere in Bucuresti.

35500 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.