Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:

Vanzare  casa Mehedinti, Orevita Mare  - 10000 EURO Proprietar 10000 €
Vanzare casa Mehedinti, Orevita Mare - 10000 EURO Orevita Mare, Orevita Mare , jud. Mehedinti

Vand casa batraneasca cu baie functionala, anexe si gradina mare in total 5700 mp, dealungul gradinii sunt 16 anini batrani de 50 de ani, 2 curti, pivnita. Detalii la telefon

10000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare  casa  3 camere Mehedinti, Orevita Mare  - 9500 EURO Proprietar 9500 €
Vanzare casa 3 camere Mehedinti, Orevita Mare - 9500 EURO Orevita Mare, Orevita Mare , jud. Mehedinti

Casa locuibila intr-un peisaj superb formata din 2 corpuri,primul corp este format din 3 camere,bucatarie,beci si hol,iar cel de al doilea are 2 camere si hol. Casa are garaj,patul si magazie,plus alte dependinte. 4000 mp de vie si pomi fructiferi in spatele casei,iar peste drum 500 mp de gradina cu pomi. Casa are gard si porti metalice.Merita vazuta. Pretul este negociabil. Acte in regula,cadastru.Daca va doriti un loc linistit casa aceasta este solutia.

9500 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.