Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:

Vanzare  casa  4 camere Mehedinti, Tiganasi  - 16000 EURO Proprietar 16000 €
Vanzare casa 4 camere Mehedinti, Tiganasi - 16000 EURO tiganasi, Tiganasi , jud. Mehedinti

Imobilul este situat pe strada principala (asfaltata) a localitatii riverane Tiganasi (zona pitoreasca si piscicola). Proprietatea include 2 corpuri de casa apropiate, cu 4 camere, baie, beci, cu o gradina destinata legumiculturii, cu vie, pomi si arbusti fructiferi. Amplasamentul permite dezvoltarea a diverse afaceri ca: legumicultura, albinarit, cresterea pasarilor de carne si exotice, cresterea iepurilor si a altor animale, cultura ciupercilor, floricultura s.a. Nota: Fotografiile sunt facute in perioada cand se desfasura gradinaritul. Actualmente, activitatea in gospodarie este restransa.

16000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare  terenuri constructii Mehedinti, Tiganasi  - 0 EURO Proprietar
Vanzare terenuri constructii Mehedinti, Tiganasi - 0 EURO tiganasi, Tiganasi , jud. Mehedinti

Teren intravilan(2805 mp) avand vecinatati drumul national Severin - Gogosu si Dunarea Mica. Mai multe detalii asupra situarii se pot vedea in poze. Pretul este 5 Euro/mp negociabil.

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.