Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:

Vanzare  casa  3 camere Mehedinti, Zegujani  - 25 EURO Proprietar 25 €
Vanzare casa 3 camere Mehedinti, Zegujani - 25 EURO Zegujani, Zegujani , jud. Mehedinti

Casa in sat Zegujani Com Floresti Jud MEHEDINTI Proprietar vand casa ( 2 case in curte! ) in sat Zegujani Com Floresti Jud MEHEDINTI la 4 km De orasul MotruCompusa Din 3 camere 2 holuri, marchiza, Dependinte cu 2 camere locuibile+ bucatarie de iarna+pivnitaGrajd cu polata depozitare lemne, patul, cotete si gard imprejmuire pentru Pasari si porci, aleei betonate, halanga de vie de 80 m liniari, fantana in curte si alimentare cu apa de la reteaua publica .Teren intravilan 10 ari , 20 ari extravilan Casa este imprejmuit de gard de beton 60 mCasa este situata langa biserica din sat Casa este intretinuta bine si este ocupabila imediat ! Intabulata !Pret Negociabil, numar etaj: 1, numar camere: 3, numar loc de parcare: 0, numar bai: 1, suprafata utila: 250, suprafata totala: 3000, suprafata construita: 1600, anul constructiei: 1977

25 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare  casa Mehedinti, Zegujani  - 21079 EURO Proprietar 21079 €
Vanzare casa Mehedinti, Zegujani - 21079 EURO Zegujani, Zegujani , jud. Mehedinti

vand casa cu teren (zona unde se pot tine stupi de albine),se poate construi si o casa de vacanta fiind un loc linistit in satul Zegujani, Mehedinti

21079 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.