Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:

Vanzare casa 2 camere Mures, Archita - 32000 EURO Proprietar 32000 €
Vanzare casa 2 camere Mures, Archita - 32000 EURO Archita, Archita , jud. Mures

Despre proprietate: Casa cu suprafata construita desfasurata 270mp (suprafata la sol 150mp) pozitionata central in cadrul localitatii. Compusa astfel: Demisol: 2 pivnite ,1 hol, 1 bucatarie. Etaj: 2 camere , 2 camari , 1 bucatarie, 1 hol Casa este dotata cu pompa si instalatie de apa curenta. Anexe cu suprafata totala de 210mp: 1 cuptor de paine, 2 grajduri, 2 suri Gradina cu suprafata de 500 mp Contact: Olimpiu 0745874884 Nuti 0720821935 (dupa ora 14) Despre localitate: Archita, un sat literalmente pierdut intr-un peisaj de poveste, se gaseste la limita dintre Ținutul Secuiesc si Transilvania Saxona. In centrul localitatii, biserica fortificata, poate cel mai fotogenic astfel de monument din Transilvania, arata remarcabil. Datorita interesului manifestat de Printul Charles pentru satele sasesti din Transilvania, viata in Archita - fondata in jurul anilor 1200, dar mentionata in documente abia in 1356 sub denumirea de Ercud - a inceput sa se schimbe, biserica evanghelica fortificata, construita in secolul al XIII-lea, devenind axa in jurul careia graviteaza totul. Ansamblul bisericii din Archita impresioneaza prin armonia proportiilor si forta pe care o degaja cele doua randuri de ziduri si cele sapte turnuri. Ulitele satului par netulburate de trecerea timpului. Casele aratoase, vopsite proaspat, dau prospetime Architei. Dupa reabilitarea Casei von Strenburg, apoi a ansamblului fortificat din Archita, satul a inceput sa prinda viata, sa fie vizitat de grupuri de turisti, acestia avand si posibilitati de cazare in unul dintre turnuri, casele din zona centrala au fost restaurate si au inceput sa prinda culoare. Fortificatia din Archita a facut parte din proiectul Consistoriului Superior Evanghelic, in valoare totala de 5,25 milioane de euro. La finalul proiectului de reabilitare a bisericii fortificate, in 2014, a fost deschisa prima farmacie si un centru medical. Printul Charles de Wales, care patroneaza o organizatie aflata in parteneriat cu Fundatia "Maria Nobrega", s-a aflat la Archita in 2013, unde a discutat cu autoritatile judetene despre posibilitatile inventarierii si protejarii patrimoniului din Transilvania, infiintarii unei clinici multifunctionale care sa asigure asistenta medicala pentru intreaga zona si despre posibilitatea crearii de locuri de munca.

32000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare casa 3 camere Mures, Archita - 15000 EURO Proprietar 15000 €
Vanzare casa 3 camere Mures, Archita - 15000 EURO Archita, Archita , jud. Mures

Vand casa in satul Archita, comuna Vinatori, jud. Mures, cu suprafata totala teren de 300 m patrati

15000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare casa 3 camere Mures, Archita - 26000 EURO Proprietar 26000 €
Vanzare casa 3 camere Mures, Archita - 26000 EURO Archita, Archita , jud. Mures

Casa la tara compusa din 3camere bucatarie,pivnita,grajd, sura mare,gradina,casa dipune de o curte spatioasa ,apa este trasa in casa, are baie,pretul usor negociabil.Gradina are 10 ari.

26000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare casa Mures, Archita - 35 EURO Proprietar 35 €
Vanzare casa Mures, Archita - 35 EURO Archita, Archita , jud. Mures

Vanzare imobil Casa cu etaj, curte, gradina, compusa din doua camere la etaj si doua camere la parter. Imobilul este de asemenea dotat cu baie . Informatii la 0799590279.Pretul este negociabil.

35 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare casa Mures, Archita - 35 EURO Proprietar 35 €
Vanzare casa Mures, Archita - 35 EURO Archita, Archita , jud. Mures

Vanzare imobil Casa cu etaj, curte, gradina, compusa din doua camere la etaj si doua camere la parter. Imobilul este de asemenea dotat cu baie . Informatii la 0799590279.Pretul este negociabil.

35 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.