Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:

Inchiriere  spatii comercial Mures, Cioarga  - 500 EURO lunar Proprietar 500 €
Inchiriere spatii comercial Mures, Cioarga - 500 EURO lunar Cioarga, Cioarga , jud. Mures

Se inchireaza spatiu comercial aflat pe strada Marasesti nr 12 , Ludus , jud Mures( vis a vis de gara mica) si la aprox 2-300 m de E 60 .Accesul se face pe drum asfaltat iar spatiile sunt pretabile pentru prestari servicii, ( unele anexe amenajate cu canale de vizitare si canalizare specifice activitatilor de intretinere si reparare autovehicule si spalatorie auto),mica productie sau depozitare si sunt compuse din mai multe cladiri, birouri, vestiare,wc -uri,anexe , magazii, pivnita, depozit carburanti. Spatiile se inchireaza in integralitate sau separat functie de necesitati si beneficiaza de toate utilitatile necesare . Disponibilitate imediata si inchiriere pe scurta sau lunga perioada. Curtea aferenta in suprafata de aprox 1500 m2 partial betonata. Pretul este pt toata suprafata de 1, 5 Euro/ mp sau la inchiriere partiala se va stabili functie de suprafata dorita . Relatii la tel 745 - arata telefon - sau 744 - arata telefon -

500 €

   Spatii comercial

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.