Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:

Inchiriere apartament cu 2 camere semidecomandat Mures, Dambu - 200 EURO lunar Proprietar 200 €
Inchiriere apartament cu 2 camere semidecomandat Mures, Dambu - 200 EURO lunar Dambu, Dambu , jud. Mures

Inchiriez apartament cu 2 camere, in cartierul Dambu, strada Petru Dobra, complet mobilat si utilat, renovat recent.

200 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare apartament cu 2 camere decomandat Mures, Dambu - 46000 EURO Proprietar 46000 €
Vanzare apartament cu 2 camere decomandat Mures, Dambu - 46000 EURO Dambu, Dambu , jud. Mures

Vand Urgent Apartament cu 2 Camere Complet Mobilat in cart. Dambu Pietros, str. Godeanu, etaj 4 din 4. Apartamentul este modernizat si utilat complet: -centrala termica -termopane -toate usile schimbate -gresie, faianta, parchet laminat Se vinde complet mobilat, inclusiv cu electrocasnice(combina frigorifica, masina de spalat haine, aragaz, 2xtv), dupa cum se poate observa si in poze!!! Pentru mai multe detalii ma puteti contacta telefonic sau prin mesaj. Pretul este 46000 E negociabil!

46000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare casa 3 camere Mures, Dambu - 115000 EURO Proprietar 115000 €
Vanzare casa 3 camere Mures, Dambu - 115000 EURO Dambu, Dambu , jud. Mures

Vand casa foarte functionala in zona dambu. Este aproape de linii de autobus,gara,fitnes,magazine,parcuri,gradinite,crese,banci,piscina,nova vita,poste,scoli,medic de familie,biserici vecini foarte linistiti etc. Casa este construita din caramida, vara este o casa racoroasa iar iarna este foarte calda moticv pentu ca este izolata bine,compusa din 3 camere din care doar 2 sunt folosite, camera mare are propria ei garderoba dar mai este spatiu in plus din care se poate modifica garderoba si pentru celalalte camere,bucatarie,camara,baie care de asemenea se poate marii daca se sparge un perete,living,curte exterioara care din pacate se imparte cu inca o familie dar se compenseansa prin faptul ca mai este o curte interioara si un garaj imens unde se poate amenaja un loc pentru grill mare si spatios. Mentionez ca garajul este aproape asa de mare cat casa. Se poate face si mansarda pentru doritori pentru ca podeaua este deja asigurata in pod. Mobila de bucatarie ramane si anumite parti din mobila. La cerere si amenajarea din garderoba. Anul de constructie nu este reala pentru ca tot timpul s-au facut schimbari. Rog sa ma contactati doar telefonic. Casa se poate elibera foarte rapid dupa cererea clientului. Fara a se astepta luni intregi.

115000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare apartament cu 3 camere semidecomandat Mures, Dambu - 50500 EURO Proprietar 50500 €
Vanzare apartament cu 3 camere semidecomandat Mures, Dambu - 50500 EURO Dambu, Dambu , jud. Mures

Vand apartament cu 3 camere in cartierul Dambu Pietros, str. Ion Buteanu, 52,5 mp, zona linistita cu verdeata, aproape de magazine, scoli, gradinite, statie de autobuz. Pentru mai multe detalii va rog sa ma contactati.

50500 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare apartament cu 2 camere semidecomandat Mures, Dambu - 43500 EURO Proprietar 43500 €
Vanzare apartament cu 2 camere semidecomandat Mures, Dambu - 43500 EURO Dambu, Dambu , jud. Mures

Vand ap 2 cam semidecomandat in dambu, et 2. Centrala termica, gresie, faianta ,parchet luminat, termopan, balcon inchis in termopan, bloc izolat exterior.

43500 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare apartament cu 2 camere nedecomandat Mures, Dambu - 37500 EURO Proprietar 37500 €
Vanzare apartament cu 2 camere nedecomandat Mures, Dambu - 37500 EURO Dambu, Dambu , jud. Mures

Vand apartament 2 camere nedecomandat in Dambu strada Petru Dobra la parter .Blocul este izolat termic iar apartamentul dispune de centala proprie.Necesita renovare .

37500 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare apartament cu 2 camere decomandat Mures, Dambu - 50000 EURO Proprietar 50000 €
Vanzare apartament cu 2 camere decomandat Mures, Dambu - 50000 EURO Dambu, Dambu , jud. Mures

Vand apartament cu 2 camere in cartierul Dambu, confort 2 sporit, situat la etajul 1 intr-un bloc cu 4 etaje.Apartamentul este izolat la interior si exterior,este frumos amenajat, modern mobilat si utilat. De asemenea apartamentul este dotat si cu sistem de alarma. Apartamentul se vinde complet mobilat si utilat.

50000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Inchiriere apartament cu 2 camere decomandat Mures, Dambu - 330 EURO lunar Proprietar 330 €
Inchiriere apartament cu 2 camere decomandat Mures, Dambu - 330 EURO lunar Dambu, Dambu , jud. Mures

Situat in cartierul Dambu Pietros, zona Darina apartamentul are orientare sudica, fiind foarte luminos si calduros, etajul V/ X, este format din dormitor, camera mare, baie, bucatarie, camara si debara. Are geamuri termopan de calitate, balcon inchis si amenajat cu parchet, centrala noua, aer conditionat nou. Finisajele interioare sunt de o foarte buna calitate, apartamentul se inchiriaza complet mobilat: mobilierul de dressing, baie si bucatarie cu aparatura aferenta (frigider inox, plita si cuptor incorporabile), dormitor cu pat matrimonial. Este dotat cu aspirator, masa si fier de calcat, masina de spalat rufe si televizor. Este situat foarte aproape de scoli, gradinite, magazine si statia de autobuz. Pretul este usor negociabil. Disponibil de la 1 Martie 2019. Exclus animale de companie!!!

330 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare apartament cu 3 camere decomandat Mures, Dambu - 65000 EURO Proprietar 65000 €
Vanzare apartament cu 3 camere decomandat Mures, Dambu - 65000 EURO Dambu, Dambu , jud. Mures

Vand apartament cu 3 camere in cartierul Dambu strada Godeanu.Locuinta este compusa din 3 camere+un mini dormitor .bucatarie,bae,camara,pivnita mare si parcare acoperita.Incaperile sant modern amenajate si renovate.Are refacuta instalatia electrica,Tronsonul deapa si canalizare.Apartamentul este situat in apropiere de piata scolii,gradinita,statie de autoduz o zona linistita. Apartamentul se vinde mobilat sau ne mobilat cum doreste clientul pretul este negociabil. mai multe detalii la tel 0747283946

65000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare apartament cu 3 camere decomandat Mures, Dambu - 70000 EURO Proprietar 70000 €
Vanzare apartament cu 3 camere decomandat Mures, Dambu - 70000 EURO Dambu, Dambu , jud. Mures

De vanzare ap. cu 3 camere in Dambu Pietros, bloc caramida, et. 2/4, cf. I, decomandat. Apartamentul este compus din hol, 3 camere, bucatarie marita, camara, baie, terasa modificata, inchisa cu termopan, incorporata in living. Are centrala termica, termopane din lemn, usa metalica, usi interioare schimbate, este izolat exterior cu polistiren de 10 cm. Este amenajat cu gresie, faianta, parchet laminat, mobila (facuta la comanda) din lemn in hol, living si dormitor, din pal melaminat in bucatarie si camera copilului. Veti avea acces la uscatoria etajului. Apartamentul este situat intr-o zona linistita, fiind inconjurat de verdeata. In fata blocului exista o parcare amenajata. La o distanta de numai 3 minute pe jos se afla o gradinita buna, iar la 5 minute o scoala gimnaziala excelenta. Pretul de 70000 EUR include mobila de bucatarie semiutilat precum si dulapurile incorporate din camere. Acest pret nu este negociabil.

70000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare apartament cu 2 camere decomandat Mures, Dambu - 43000 EURO Proprietar 43000 €
Vanzare apartament cu 2 camere decomandat Mures, Dambu - 43000 EURO Dambu, Dambu , jud. Mures

Zona linistita si verde pe Ion Buteanu, complet mobilat si utilat,renovat

43000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare apartament cu 3 camere decomandat Mures, Dambu - 58500 EURO Proprietar 58500 €
Vanzare apartament cu 3 camere decomandat Mures, Dambu - 58500 EURO Dambu, Dambu , jud. Mures

Persoana fizica vand apartament cu 3 camere+dressing , pe bulevardul 1848 (Dambu Pietros),in aproprierea parcului,scoli,pietei,biserici zona linistita modificat de la A-Z. -instalatie de apa nous cu distribuitor (teviile sant trase prin pardoseala,chiuveta noua,calorifere noi) -instalatie electrica noua -termopane noi -usi noi -parchet nou -lustre si candelabre noi -dressing -balcon inchis

58500 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare apartament cu 4 camere decomandat Mures, Dambu - 78000 EURO Proprietar 78000 €
Vanzare apartament cu 4 camere decomandat Mures, Dambu - 78000 EURO Dambu, Dambu , jud. Mures

Apartament decomandat situat in cartierul Dambu Pietros, intr-o zona linistita cu foarte multa verdeata, orientat NV-SE. Acesta are o suprafata utila de 78 Mp si este situat la parterul unui bloc de patru etaje. Apartamentul este format din living generos unit cu balconul, bucatarie spatioasa, trei dormitoare si doua bai. Acesta a fost renovat, inclusiv instalatia electrica si cea sanitara au fost schimbate. Confortul termic este asigurat de centrala termica si geamuri termopan. Apartamentul se vinde mobilat si utilat.

78000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Inchiriere spatii comercial Mures, Dambu - 399 EURO lunar Proprietar 399 €
Inchiriere spatii comercial Mures, Dambu - 399 EURO lunar Dambu, Dambu , jud. Mures

De inchiriat Spatiu comercial de inchiriat Central 33mp Tg-Mures situat pe Bulevardul 1848 (Dambu) cu vad comercial foarte bun. Proprietatea este compusa dintr-o incapere, o baie si un depozit. Confortul termic este asigurat de sistemul de incalzire in pardosea pe baza de centrala termica si geamuri tip termopan. Cei interesati pot inchiria proprietatea la pretul de 399 euro, negociabil.

399 €

   Spatii comercial

Vezi Detalii
Inchiriere spatii comercial Mures, Dambu - 630 EURO lunar Proprietar 630 €
Inchiriere spatii comercial Mures, Dambu - 630 EURO lunar Dambu, Dambu , jud. Mures

Poate fii inchiriat si partial deoarece are mai multe intrari. Este spatiu comercial din constructia blocului. Este situat in Dambu, str. Parangului, cu un vad comercial foarte deschis si vast. Este perfect pentru Cabinete medicale, farmacii, laboratoare medicale, magazin de jucarii/haine, saloane, birouri etc. Este dotat cu centrala termica proprie si cu termopane. Este imediat ocupabil. Pentru mai multe informatii va rog sa ma contactati telefonic.

630 €

   Spatii comercial

Vezi Detalii
Vanzare apartament cu 4 camere decomandat Mures, Dambu - 64000 EURO Proprietar 64000 €
Vanzare apartament cu 4 camere decomandat Mures, Dambu - 64000 EURO Dambu, Dambu , jud. Mures

Vand apartament 4 camere 82mp 2bai conf 1 etaj4/4 situat pe Dambu str ceahlau , bloc din caramida , centrala.Apartamentul este gol pregatit pt renovare. Pret 64000eur .Informati zilnic intre orele 10-17

64000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare apartament cu 2 camere decomandat Mures, Dambu - 58500 EURO Proprietar 58500 €
Vanzare apartament cu 2 camere decomandat Mures, Dambu - 58500 EURO Dambu, Dambu , jud. Mures

Vand apartament cu 2 camere in Dambu, str. Godeanu. Se afla la etajul 2/4. Este confort 2 sporit,are 43 mp. Proaspat renovat, instalatie electrica noua, este dotat cu sistem de alarma, centrala termica, geamuri termopane,usa de fier la intrare. Se vinde mobilat si utilat. Pret 58.500 euro.

58500 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare apartament cu 4 camere decomandat Mures, Dambu - 74490 EURO Proprietar 74490 €
Vanzare apartament cu 4 camere decomandat Mures, Dambu - 74490 EURO Dambu, Dambu , jud. Mures

Apartament decomandat situat in cartierul Dambu Pietros, intr-o zona linistita cu foarte multa verdeata, orientat NV-SE. Acesta are o suprafata utila de 78 Mp si este situat la parterul unui bloc de patru etaje. Apartamentul este format din living generos unit cu balconul, bucatarie spatioasa, trei dormitoare si doua bai. Acesta a fost renovat, inclusiv instalatia electrica si cea sanitara au fost schimbate. Confortul termic este asigurat de centrala termica si geamuri termopan. Apartamentul se vinde mobilat si utilat.

74490 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare terenuri constructii 4200 mp Mures, Dambu - 2000 EURO Proprietar 2000 €
Vanzare terenuri constructii 4200 mp Mures, Dambu - 2000 EURO Dambu, Dambu , jud. Mures

Vand teren 42 ar, pe str Mestecanisului din Tg Mures, cu deschidere la doua strazi.

2000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Inchiriere apartament cu 2 camere decomandat Mures, Dambu - 260 EURO lunar Proprietar 260 €
Inchiriere apartament cu 2 camere decomandat Mures, Dambu - 260 EURO lunar Dambu, Dambu , jud. Mures

Inchiriez apartament cu 2 camere in Dambu, decomandat, complet mobilat si utilat. Se inchiriaza pe termen lung, garantie 1 luna de chirie. Exclus agentie.

260 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare apartament cu 3 camere decomandat Mures, Dambu - 52800 EURO Proprietar 52800 €
Vanzare apartament cu 3 camere decomandat Mures, Dambu - 52800 EURO Dambu, Dambu , jud. Mures

Vand apartament 3 camere,nou renovat,decomandat in Dambu cu o suprafata de 57 mp,etaj 3/4,izolat termic.Apartamentul este compus din 3 camere,spatioase si modern renovate,camara,hol,bucatarie,baie cu geam,balcon,termopane,centrala,usa metalica si boxa cu pivnita.Nou zugravit,lustre noi,si laminat nou;pozitie pe mijloc,costuri scazute la intretinere,se vinde nemobilat si este imediat ocupabil.Accept orice tip de credit imobiliar sau plata cash.Pret 53.000 euro usor negociabil.Mai multe informatii la 0775234108. Merita vazut!!! Confort: 1 , Numar nivele: 4 , Locuri parcare: 2 , Suprafata utila: 57,0 m2, Numar camere: 3 , Numar bai: 1 , Etaj: etaj 3 , Compartimentare: decomandat , Anul constructiei: 1977 , Incalzire: centrala proprie ,

52800 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare apartament cu 3 camere decomandat Mures, Dambu - 72000 EURO Proprietar 72000 €
Vanzare apartament cu 3 camere decomandat Mures, Dambu - 72000 EURO Dambu, Dambu , jud. Mures

Vand apartament cu 3 camere, in cartierul Dambu - Parangului, in apropiere de magazinul Profi, gradinite, scoli, iar pana in centru se fac 10 minute pe jos. Apartamentul este decomandat, compus din: - 3 camere (living, dormitor, camera copil) - 1 baie cu geam - bucatarie extinsa - debara/camara cu rafturi - hol cu dulap pentru depozitare haine/incaltaminte - balcon spatios cu gresie si faianta - beci mare la subsol, dotat cu rafturi si curent electric (priza) Apartamentul are centrala proprie, geamuri termopan, a fost renovat si schimbata toata instalatia electrica. Se vinde mobilat si utilat complet.

72000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Inchiriere garsoniera Mures, Dambu - 150 EURO lunar Proprietar 150 €
Inchiriere garsoniera Mures, Dambu - 150 EURO lunar Dambu, Dambu , jud. Mures

Inchiriez apartament cu o camera in Dambul Pietros, pe bulevard cu camera spatioasa, luminoasa, bucatarie, baie, camara, hol, utilat cu frigider, aragaz, masina de spalat, termopane si bloc izolat termic, ideal pentru 2 persoane sau familie mica.Pentru informatii va rog sa sunati intre orele 16-21

150 €

   Apartament

Vezi Detalii
Inchiriere apartament cu 2 camere nedecomandat Mures, Dambu - 237 EURO lunar Proprietar 237 €
Inchiriere apartament cu 2 camere nedecomandat Mures, Dambu - 237 EURO lunar Dambu, Dambu , jud. Mures

nchiriez apartament 2 camere in Dambu Parangului. Izolat cu polistiren de 10 exterior, mobilat decent, cu centrala si contoare proprii. Balcon inchis cu termopan vedere spre sud. Parchet stejar. Poate fi vazut dupamasa cu un telefon in prealabil.

237 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare apartament cu 3 camere decomandat Mures, Dambu - 62900 EURO Proprietar 62900 €
Vanzare apartament cu 3 camere decomandat Mures, Dambu - 62900 EURO Dambu, Dambu , jud. Mures

Proprietar persoana fizica, vand apartament cu 3 camere decomandat. Complet mobilat si utilat. Renovat si amenajat modern, cu bun gust. Apartamentul este situat in Dambu intr-o zona foarte buna, cu multa verdeata, copaci, parc de joaca pentru copii, mese cu banci si parcare noua, asfaltata si iluminata chiar in fata scarii. Strazi si trotuare recent asfaltate. Parcarea nu este o problema, se gaseste loc de parcare la orice ora, chiar si pentru doua masini. Apartament de mijloc situat la etajul 3 din 4, intr-un bloc construit din caramida cu o pozitionare foarte buna. Iarna este calduros si vara racoros. Casa scarii renovata recent, foarte bine intretinuta, dispune de uscatorie mare la fiecare etaj. Bloc cu asociatie de proprietari individuala (pe bloc) cu vecini gospodari si cumsecade Situat la maxim 5 min. de mers pe jos de statia de autobuz, piata alimentara, magazine, farmacii etc. si la max 5 min. de mers cu masina de Kaufland, Lidl, Selgros, autogara, gara CFR etc. Compartimentare: - sufragerie - dormitor - camera copii - bucatarie mare - hol lung - balcon inchis, lung, cu gresie pe pardoseala - camara/debara incapatoare pentru alimente sau diverse articole Dotari: - usa metalica la intreare - usi de interior noi - mobila la comanda in sufragerie/dormitor/bucatarie din pal laminat/MDF - Instalatii sanitare noi - baie cu cabina de dus cu perete din sticla securizata si profile Inox - baie cu gresie, faianta si mozaic din Spania - baterii Valvex garantate pana la 25 de ani - cuptor electric + plita gaz + hota - frigider - cuptor cu microunde - masina de spalat rufe automata - centrala termica, tevi de cupru si calorifere din fonta, foarte eficiente - ferestre cu tamplarie PVC si geam termopan Low-E - televiziune digitala si conexiune internet de mare viteza prin fibra optica RDS - Senzor detectare gaze - contor de electricitate - electroinic Apartamentul se vinde complet mobilat si utilat, doar schimbati asternuturile si va mutati in el. Pentru cei cu adevarat interesati, pretul este negociabil si se negociaza la fata locului, nu prin telefon. Posibilitate finantare persoane fizice sau juridice. Accept credit Prima Casa sau alte tipuri de credite imobiliare.

62900 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare casa Mures, Dambu - 435000 EURO Proprietar 435000 €
Vanzare casa Mures, Dambu - 435000 EURO Dambu, Dambu , jud. Mures

Proprietatea este situata in zona de case din Dambu, in vecinatatea Hotel Privo, cu arhitectura in stil Tudor avand ca inspiratie muzeul de arta veche apuseana - Minovici Furnica din Bucuresti. Suprafata totala a terenului este de 432 mp cu deschidere de 23 m la strada Slatina, respectiv 212 m.p. teren liber si 220 m.p. construit. Pe teren sunt edificate doua constructii separate, o vila cu amprenta de 150 mp si o anexa cu amprenta de 70 mp, in total 440 m.p. construiti in acelasi stil arhitectonic cu piatra de calcar si caramida aparenta. Proprietatea este conectata la retelele de curent(380 V, 220 V),gaze, apa si canalizare,telefonie, cablu TV,internet. Vila, construita in anul 2010 in regim P+M, contine; la parter: terasa,living,bucatarie, hol, o baie de serviciu, un dormitor cu baie si dressing , la etaj-mansarda : terasa, living,birou, o baie de serviciu , trei dormitoare din care unul cu baie proprie si dressing. Constructia este realizata din caramida Porotherm izolata,tamplaria din PVC cu geam termopan, deschiderile sunt securizate cu grilaje din fier forjat / obloane . Incalzirea este asigurata de o centrala pe gaz de 53KW, in fiecare living fiind instalate seminee pe lemne cu cosuri de fum Schiedell. La finisajul exterior si decoratiunile interioare au fost folosite materiale deosebite ; caramida Klinker, calcar, marmura, fier forjat, parchet de stejar, mobilier din lemn masiv. Anexa, construita in 2010 in regim D+P, contine : la parter garaj cu usi automate pentru doua masini ,o baie de serviciu, hol, la demisol camera tehnica centrala termica, spalatorie / uscatorie , camere de depozitare dotate cu dulapuri metalice, acoperisul anexei fiind proiectat ca reprezentand "curtea" separata a mansardei. Vanzarea este efectuata de proprietar, situatia juridica este clara, pretul este negociabil.

435000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare apartament cu 2 camere nedecomandat Mures, Dambu - 46500 EURO Proprietar 46500 €
Vanzare apartament cu 2 camere nedecomandat Mures, Dambu - 46500 EURO Dambu, Dambu , jud. Mures

Vand apartament 2 camere renovat, izolat exterior, balcon inchis cu termopan, centrala termica, instalatie electrica schimbata.Etajul 3 din bloc cu 4 etaje. Se vinde complet mobilat si utilat cum se vede in poze.Apartamentul se afla in cartierul Dambu Pietros str. Petru Dobra aproape de statie de autobuz, scoli, gradinite, supermarket, etc.

46500 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare apartament cu 3 camere semidecomandat Mures, Dambu - 50000 EURO Proprietar 50000 €
Vanzare apartament cu 3 camere semidecomandat Mures, Dambu - 50000 EURO Dambu, Dambu , jud. Mures

Apartament 3 camere modificat , open space (se vede in poze) , confort II - semidecomandat, etaj 4/4, bloc de caramida, situat in Dambu Pietros, str. Parangului . Apartamentul are acoperisul izolat . Zona linistita si in apropiere de : scoala ,magazine, transport in comun . Suprafata 54 mp / balcon  deschis / camara / baie cu geam recent renovate /pivnita / uscator. Locuinta dispune de sistemul de incalzire pe baza de centrala termica, iar siguranta proprietarilor este data de usa metalica./ contorizat / geamuri termopan / parchet lemn masiv (camere) si laminat (hol). Apartamentul se vinde semimobilat (mobila de bucatarie, dulap hol ,dressing) .  

50000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare apartament cu 3 camere decomandat Mures, Dambu - 44500 EURO Proprietar 44500 €
Vanzare apartament cu 3 camere decomandat Mures, Dambu - 44500 EURO Dambu, Dambu , jud. Mures

Vând apartament in Dâmbu, Bulevard 1848, lângă grădinița Rândunica, confort doi sporit, parter din patru, 54 m, 3 camere decomandate, balcon, baie cu geam, cămara, bucătărie, hol, centrală proprie. Necesită renovare. Preț 44500 EUR negociabil. Pentru detalii, sunați la nr. de telefon 0743885508, proprietar. Confort: 2 , Numar nivele: 4 , Locuri parcare: 20 , Suprafata utila: 54,0 m2, Numar camere: 3 , Numar bai: 1 , Etaj: parter , Compartimentare: decomandat ,

44500 €

   Apartament

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.