Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:

Vanzare  casa  4 camere Mures, Dileu Vechi  - 27000 EURO Proprietar 27000 €
Vanzare casa 4 camere Mures, Dileu Vechi - 27000 EURO Dileu Vechi, Dileu Vechi , jud. Mures

Casa din caramida, 4 camere, bucatarie, baie, pivnita, anexe gospodaresti. Curtea si casa intretinuta, livada cu pomi fructiferi tineri, vita de vie pe spalier. Gradina cu suprafata de 35 ari . Cu acte in regula. Situat la 25km de Targu Mures, acces auto bun. Suprafata totala CURTE + GRADINA 45 ari. Sau schimb cu apartament cu 2 camere in Tg.Mures. Sunati intre orelezilnic. Numar nivele: 1 , Suprafata utila: 70,0 m2, Numar camere: 4 , Numar bai: 1 , Anul constructiei: 1969 ,

27000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare  casa  3 camere Mures, Dileu Vechi  - 8500 EURO Proprietar 8500 €
Vanzare casa 3 camere Mures, Dileu Vechi - 8500 EURO Dileu Vechi, Dileu Vechi , jud. Mures

Casa cu trei camere, bucatarie, pivnita, curte mare cu vita de vie si ciresi si gradina 26 ari. Se afla la intrarea in dileu-vechi prima casa, pozitie buna la drum principal. Gaz, curent, fantana in curte. Acest pret este fix si nu este negociabil.

8500 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.