Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:

Vanzare  casa  5 camere Mures, Frunzeni  - 145000 EURO Proprietar 145000 €
Vanzare casa 5 camere Mures, Frunzeni - 145000 EURO Frunzeni, Frunzeni , jud. Mures

Vand casa in localitatea Frunzeni compusa din Casa mare(5camere+baie+camara+beci+garaj),Casa mica(1camera+bucatarie+camara+baie+hol),grajd mare +diferite anexe gospodaresti.Utilitati:apa gas,curent,centrala pe gas(in casa mica in rest sunt teracote pe lemne),cablu TV,drum asfaltat,casa este mobilata dupa cum se vede in poze.Mai este o gradina mare!!!Pentru mai multe detalii si poze la telefon!!!

145000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare  casa  5 camere Mures, Frunzeni  - 30449 EURO Proprietar 30449 €
Vanzare casa 5 camere Mures, Frunzeni - 30449 EURO Frunzeni, Frunzeni , jud. Mures

Vand casa in localitatea Frunzeni compusa din Casa mare(5camere+baie+camara+beci+garaj),Casa mica(1camera+bucatarie+camara+baie+hol),grajd mare +diferite anexe gospodaresti.Utilitati:apa gas,curent,centrala pe gas(in casa mica in rest sunt teracote pe lemne),cablu TV,drum asfaltat,casa este mobilata dupa cum se vede in poze.Mai este o gradina mare!!!Pentru mai multe detalii la telefon!!!

30449 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.