Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:

Vanzare  terenuri agricol Mures, Gaiesti  - 8000 EURO Proprietar 8000 €
Vanzare terenuri agricol Mures, Gaiesti - 8000 EURO Gaiesti, Gaiesti , jud. Mures

Teren extravilan construibil, cu acces din strada Potopului pe strada pietruita si utilitati in apropiere.In vecinatate sunt case vechi dar si nou construite.Terenul are put cu posibilitatea instalarii unui hidrofor.Are deschiderea de 16m si adancimea de aprox 150 m.Nu e facut cadastru dar se poate rezolva rapid in situatia ca exista doritori.Este o fosta gradina care ar putea fi transformata si folosita ptr constructie.

8000 €

   Terenuri agricol

Vezi Detalii
Vanzare  terenuri agricol  310 ha Mures, Gaiesti  - 507756 EURO Proprietar 507756 €
Vanzare terenuri agricol 310 ha Mures, Gaiesti - 507756 EURO Gaiesti, Gaiesti , jud. Mures

De vanzare teren de 31 hectare. Terenul este in loc.Gaiesti judetul Mures. Are iesire pe E60 apr.1km. Are pe el o locuinta de apr.120mp. Are un lac betonat de apr.6000mp. Utilitati gaz,curent are. Are mai multe fantani pt.apa.

507756 €

   Terenuri agricol

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.