Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:

Vanzare  casa  2 camere Mures, Ghinesti  - 37000 EURO Proprietar 37000 €
Vanzare casa 2 camere Mures, Ghinesti - 37000 EURO Ghinesti, Ghinesti , jud. Mures

Vand casa in loc. Ghinesti, comuna Neaua, judet Mures. Casa este formata din 2 camere, bucatarie, baie, pivnita si pod, construita pe un teren de 1100 mp imprejmuiti. Suprafata cladirii este de 75 mp cu pereti de 50 cm grosime din caramida, cu ferestre si usi reinnoite, terasa acoperita, cu stalpi din lemn sculptat. Cu ocazia renovarii s-au efectuat urmatoarele lucrari: s-a construit baia, instalatia noua de apa si canalizare, apa din fantana proprie cu hidrofor iar canalizarea cu fosa septica din PVC, s-a realizat instalatie electrica noua in toata casa s-au refacut scarile de la intrare si pivnita, partial s-au schimbat gardurile cu unele noi. Incalzirea se poate face cu lemne in soba de teracota care incalzeste 2 incaperi + soba de fonta in bucatarie, cu butelie pentru aragaz, calorifer electric in baie, gazul in fata portii. Apa calda se obtine prin 2 boilere electrice. In gradina separata de curte se gasesc multi pomi fructiferi roditori si altii tineri (8 meri, 2 peri, 5 visini, nuc, alun, strugurei, mur, zmeur, kaki, smochin, migdal), vita de vie, gradinita cu multe plante aromatice si medicinale, 50 bucati de paulownia de 3 ani si un grajd care trebuie renovat. In casa este instalat cablu Tv, internet, telefon. In sat exista gradinita, scoala, cabinet medical si magazin. In apropierea satului avem ca posibilitati de relaxare drumetii, pescuit la Bezid, excursii la Sovata, etc. Acte in regula.

37000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.