Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:

Vanzare  casa  5 camere Mures, Ideciu de Sus  - 75000 EURO Proprietar 75000 €
Vanzare casa 5 camere Mures, Ideciu de Sus - 75000 EURO Ideciu de Sus, Ideciu de Sus , jud. Mures

Vand casa construita in anul 1996, situata la 8 km de Reghin ,in Ideciul de Sus ,compusa din: - casa de locuit, spatiu birouri , hala, curte si drum de acees lateral pentru hala, cu teren aferent de 29 ari. Toata constructia a fost renovata complet in anul 2018 - finisata exterior: izolatatie termica cu polistiren, tencuiala decorativa structura , tamplarie PVC cu geam termopan , acoperis tigla metalica , curte pavata , gard nou zidit cu elemente de fier forjat. Casa de locuit complet mobilata cu o suprafata de 176mp util pe un singur nivel - compusa din 5 camere, o baie , bucatarie, camara , hol , 2 beciuri . Interior renovat 2018, intalatie electrica , instalatiea termica si sanitara ,centrala termica pe gaz , usi interior, gresie , faianta , parchet,mobilier (dormitoare), mobila bucatarie + electrocasnice , toate noi, certificat energetic valabil 5 ani. Spatiu birouri cu o suprafata de 77mp si hala 267mp cu acoperis nou din tigla metalica , izolatie termica cu polistiren, tencuiala decorativa structurata, tamplarie pvc, drum de acces separat de curte.

75000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare  casa  2 camere Mures, Ideciu de Sus  - 60000 EURO Proprietar 60000 €
Vanzare casa 2 camere Mures, Ideciu de Sus - 60000 EURO Ideciu de Sus, Ideciu de Sus , jud. Mures

Suprafata este de 98 mp,este compusa din: doua camere,hol,baie,bucatarie/living,camara, garaj.Casa este incalzita cu centrala termica pe gaz,apa curenta.Suprafata totala a proprietatii este de 2800 mp, si este imprejmuita cu gard din plasa de sarma.

60000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare  casa  3 camere Mures, Ideciu de Sus  - 17000 EURO Proprietar 17000 €
Vanzare casa 3 camere Mures, Ideciu de Sus - 17000 EURO Ideciu de Sus, Ideciu de Sus , jud. Mures

Vand casa in Ideciu de Sus, casa este locuibila are toate utilitatile .

17000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.