Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:

Vanzare  casa  3 camere Mures, Logig  - 10000 EURO Proprietar 10000 €
Vanzare casa 3 camere Mures, Logig - 10000 EURO Logig, Logig , jud. Mures

casa se afla in localitatea Logig la 23 km de reghin este pe strada principala acuma se lucreaza la asfalt in doua luni va fi gata si pana in sat si trece prin fata casei casa are 2 cameri mari o bucatarie mare camara si hol are deasemenea si beci are grajdi in curte facut din boltari casa este facuta din caramida se poate locui in ea are gazul bagat functioneaza are fantana in curte si apa ii comestibila este intabulata aproape de magazin la 100 m de magazin costei gainare si lemnarie mai multe detali la telefon

10000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare  casa Mures, Logig  - 10000 EURO Proprietar 10000 €
Vanzare casa Mures, Logig - 10000 EURO Logig, Logig , jud. Mures

Vand casa cu teren intravilan.Aproximativ 1000.m2 . Și in afara casi aprox. 1000m2. Gazul este bagat. Situata in Logig. Cu anexe. Are 3 cameri ,hol,camara ,baie sus. Jos are o camera si un beci.

10000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.