Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:

Vanzare  casa  2 camere Mures, Maiad  - 11765 EURO Proprietar 11765 €
Vanzare casa 2 camere Mures, Maiad - 11765 EURO Maiad, Maiad , jud. Mures

De vanzare casa la Maiad, judetul Mures (practic la limita zonei metropolitane, acces usor cu masina). Casa are doua camere, fiecare cam 4x5 m, se da mobilata partial. Casa are teren frumos de aprox. 14 arii si dependinte. Casa este racordata la reteaua de gaze, lumina si la reteaua telefonica. Pret negociabil: 55 000 roni. Tot aici se vinde si un Ford Escort din 1991, 1.6, cu 3500 roni.

11765 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare  terenuri constructii Mures, Maiad  - 0 EURO Proprietar
Vanzare terenuri constructii Mures, Maiad - 0 EURO Maiad, Maiad , jud. Mures

Vand teren extravilan in localitatea Maiad cu posibilitate de trecere in intravilan,Zona superba !! la 10 minute de tg mures !

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Vanzare  terenuri constructii  1000 mp Mures, Maiad  - 8200 EURO Proprietar 8200 €
Vanzare terenuri constructii 1000 mp Mures, Maiad - 8200 EURO Maiad, Maiad , jud. Mures

De vanzare 10 ari, teren intravilan in Maiad (15 km de Targu Mures). Terenul este langa drumul principal asfaltat cu deschidere pe strada principala de 40 m si latime de 25m. Este pe partea dreapta la intrarea in sat, cu toate utilitatile la poarta (gaz, curent) si carte funciara. Ideal pentru constructii. Teren intravilan cu CF.

8200 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.