Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:

Vanzare  casa  2 camere Mures, Neagra  - 10 EURO Proprietar 10 €
Vanzare casa 2 camere Mures, Neagra - 10 EURO Neagra, Neagra , jud. Mures

Casa de vanzare Neagra Casa de locuit formata din : 2 dormitoare, antreu, camara. wc in curte, fantana, incalzire cu soba de lemne. suprafata teren 9500 mp., numar etaj: 1, numar camere: 2, suprafata utila: 85, suprafata totala: 9500

10 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare  casa  4 camere Mures, Neagra  - 25000 EURO Proprietar 25000 €
Vanzare casa 4 camere Mures, Neagra - 25000 EURO Neagra, Neagra , jud. Mures

Casa de vacanta situata in localitatea Neagra, jud.Mures la 14 km de orasul Toplita. Casa a fost renovata in 2014, are 4 camere, bucatarie, baie, terasa mare, magazie de lemne si foisor. Are centrala electrica, calorifere, semineu pe lemne, fosa septica biologica, sistem de supraveghere, antena parabolica, butelie la aragaz. Suprafata totala a terenului+casa este de 350 m2, din care suprafata utila 200m2. Curtea este cu pomi, flori, cuptor zidit si fantana arteziana. Casa nu este racordata la sistemul de apa potabila din sat. Accesul este comun cu ultima casa de langa paraul Neagra si se poate intra cu masina pana langa casa. Casa se vinde complet mobilata. Acte in regula.

25000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare  casa  1 camere Mures, Neagra  - 7000 EURO Proprietar 7000 €
Vanzare casa 1 camere Mures, Neagra - 7000 EURO Neagra, Neagra , jud. Mures

Vand cabana din lemn situat in Negra aprope de Stanceni,cu teren aferent de aprox.8 ari+teren inpadurit cu brad 11 ari,situat intr-un loc linistit ,cu priveliste foarte frumoasa cu posibilitate de extindere si racordare la curent,parcare ingradita

7000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.