Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:

Vanzare  apartament  cu 2 camere Mures, Pogaceaua  - 39500 EURO Proprietar 39500 €
Vanzare apartament cu 2 camere Mures, Pogaceaua - 39500 EURO Pogaceaua, Pogaceaua , jud. Mures

Apartament format din Doua camere Bucatarie Baie Hol foarte mare Apartamentul se vinde mobilat cu Mobila de Bucatarie facuta la comanda Mobila de camera noua Gresie de calitate Baia renovata in totalitate Parchet nou Centrala termica si calorifere noi Instalatie electrica si canalizare noua Usi noi Termopane Se vinde complect cu tot ce trebuie unui apartament masina de spalat frigider tot tot ce este necesar. Apartamentul se afla pe strada Petru Dobra zona linistita cu parc parcare. Locuibil imediat.

39500 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare  terenuri constructii Mures, Pogaceaua  - 0 EURO Proprietar
Vanzare terenuri constructii Mures, Pogaceaua - 0 EURO Pogaceaua, Pogaceaua , jud. Mures

Vand parcela 5900m patrati,forma dreptunghiulara cu acces la sosea asfaltata pe doua parti, canal pentru irigatii, gaz, electricitate si apa. Ideal pt constructii casa, hala sau ferma. Aflat in satul Valeni, comuna Pogaceaua judetul Mures. Pretul e 8euro mp. Mai multe Info sunati. Rog seriozitate.

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.