Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:

Vanzare  casa  3 camere Mures, Razoare  - 20000 EURO Proprietar 20000 €
Vanzare casa 3 camere Mures, Razoare - 20000 EURO Razoare, Razoare , jud. Mures

Vand casa, in Razoare, Mures. Pret negociabil. Detalii in privat la telefon : 747 - arata telefon -

20000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare  casa  2 camere Mures, Razoare  - 19990 EURO Proprietar 19990 €
Vanzare casa 2 camere Mures, Razoare - 19990 EURO Razoare, Razoare , jud. Mures

Vand casa de locuit in localitatea Razoare comuna Mihesul de Campie. - suprafata terenului : 10131 mp intabulat - terenul este intravilan/extravilan arabil compus din : faneata langa parau 631mp intravilan, curte , livada si teren arabil . - suprafata utila a casei este de 84 mp avand compartimentarea semidecomandata astfel : doua camere , o bucatarie , o camara , un hol si o terasa acoperita . Casa se vinde mobilata si utilata avand urmatoarele utilitati : curent; gaz; apa potabila de la fantana si televiziune prin statelit - In curte, pe langa casa, gasiti urmatoarele anexe gospodaresti : 1)magazie ( 13mp din lemn acoperita cu tigla ) 2)un grajd/un fanar ( 38mp caramdida si lemn acoperit cu tigla ) 3)magazie din lemn/Hambar (54 mp lemn acoperit cu placi azbociment) 4)garaj (22mp lemn acoperit cu tigla ) 5)cotet ( 41mp din caramida si lemn acopeit cu tigla ) - imobilul a fost construit in 1988 - ZONA DEOSEBIT DE FRUMOASA usor accesibila ! Tel : - 726 - arata telefon - - - PENTRU CEI INTERESATI AVEM DISPONIBIL SI TEREN ARABIL CU SUPRAFATA TOTAL DE 4 HECTARE !

19990 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare  casa Mures, Razoare  - 40000 EURO Proprietar 40000 €
Vanzare casa Mures, Razoare - 40000 EURO Razoare, Razoare , jud. Mures

Vand casa la tara la aproximativ 40km de Tg.Mures sau 25 de Ludus.Proprietatea se afla in centrul satului,contine doua imobile de locuit,grajd,fanar,magazie mare pt cereale inclusiv garaj pt tractor,cotete de boltari cimentate,sura,fantana in curte plus diferite anexe gospodaresti mai mici.Separat se pot vinde aprox.8ha de pamant (in 2 terenuri) situat la cca 2km departare de casa.Cer si ofer seriozitate.Nu deranjati inutil

40000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.