Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:

Inchiriere  terenuri agricol  30 ha Mures, Ulies  - 6000 EURO lunar Proprietar 70000 €
Inchiriere terenuri agricol 30 ha Mures, Ulies - 6000 EURO lunar Ulies, Ulies , jud. Mures

Dau in chirie ferma cu 8,3 hectare de teren arabil intabulat, cu cabana, fanar, gradj, toate teren ingradit cu gard electric, semanat cu iarba furajera certificata, apa de retea, electricitate, sistem de supraveghere video, doua fantani, posibilitate de racordare la gaz, Teren inscris la APIA,

70000 €

   Terenuri agricol

Vezi Detalii
Vanzare  terenuri agricol  83 ha Mures, Ulies  - 49800 EURO Proprietar 49800 €
Vanzare terenuri agricol 83 ha Mures, Ulies - 49800 EURO Ulies, Ulies , jud. Mures

Dau în chirie ferma 8.3 ha teren arabil Dau în chirie ferma cu 8,3 hectare de teren arabil intabulat, cu cabana, fanar, gradj, toate teren îngrădit cu gard electric, semănat cu iarba furajera certificata, apa de rețea, electricitate, sistem de supraveghere video, doua fântâni, posibilitate de racordare la gaz, Teren înscris la APIA,

49800 €

   Terenuri agricol

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.