Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:

Regim hotelier  hoteluri/pensiuni Mures, Venchi Proprietar
Regim hotelier hoteluri/pensiuni Mures, Venchi Venchi, Venchi , jud. Mures

Inchiriez Cabana 16 locuri distribuite in 6 camere, living spatios 80mp, Bucatarie dotata si utilata, 2 bai, 2 balcoane, loc pentru gratar si ceaun, piscina, lac pentru pescuit, parcare. Cabana este situata langa SIghisoara la o distanta de 7km in cartierul VEnchi. Este o zona linistita cu multa vegetatie. Pretul este pe zi 200 euro. Nu se inchiriaza persoanelor sub 20 ani.

   Hoteluri/pensiuni

Vezi Detalii
Inchiriere  casa  4 camere Mures, Venchi  - 200 EURO lunar Proprietar 200 €
Inchiriere casa 4 camere Mures, Venchi - 200 EURO lunar Venchi, Venchi , jud. Mures

Închiriez Cabana 14 locuri Închiriez Cabana 14 locuri distribuite in 6 camere, living spațios 80mp, Bucătărie dotata și utilată, 2 bai, 2 balcoane, loc pentru grătar și ceaun, piscina, lac pentru pescuit, parcare. Cabana este situată lângă SIghisoara la o distanță de 7km in cartierul VEnchi. Este o zona liniștita cu multă vegetație. Prețul este pe zi 200 euro. Nu se închiriază persoanelor sub 20 ani.

200 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.