Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:

Vanzare casa Neamt, Hangu - 17000 EURO Proprietar 17000 €
Vanzare casa Neamt, Hangu - 17000 EURO Hangu, Hangu , jud. Neamt

Se vinde gospodarie compusa din doua case una cu trei camere ,beci, si magazie, cealalta compusa din doua camere bucatarie de vara si baie, sura de lemne si grajd animale , teren de 10200mp cu pomi fructiferi si faneata.Este curent electric si apa curenta din sursa proprie.Acces cu masina, la 4 km de centrul comunei Hangu, ultimul km neasfaltat. Acte cadastru, unic proprietar. Casa este nelocuita de 5 ani.

17000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare apartament cu 3 camere decomandat Neamt, Hangu - 34000 EURO Proprietar 34000 €
Vanzare apartament cu 3 camere decomandat Neamt, Hangu - 34000 EURO Hangu, Hangu , jud. Neamt

Vand apartament comuna Hangu,Jud. Neamt.Apartamentul este compus din 3 camere,1 baie,1 bucatarie,hol si 2 balcoane inchise,unul din ele poate fi folosit ca si a 4-a camera.Pe langa acesta se ofera o boxa foarte mare si un garaj care mai are si o camera ce poate fi locuita.Pentru detalii suplimentare si vizualizari astept sa ma contactati.

34000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare casa Neamt, Hangu - 28000 EURO Proprietar 28000 €
Vanzare casa Neamt, Hangu - 28000 EURO Hangu, Hangu , jud. Neamt

Casa batraneasca si anexe cu 30 ari teren in comuna Hangu.Are deschidere la soseaua principala asfaltata cu priveliste minunata spre lacul Bicaz si muntele Ceahlau.

28000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare terenuri agricol Neamt, Hangu - 7000 EURO Proprietar 7000 €
Vanzare terenuri agricol Neamt, Hangu - 7000 EURO Hangu, Hangu , jud. Neamt

padure de fag si molid la pluton pipirig la pretul de 7000euro hectarul am doua hectare jumatate

7000 €

   Terenuri agricol

Vezi Detalii
Vanzare terenuri constructii Neamt, Hangu - 0 EURO Proprietar
Vanzare terenuri constructii Neamt, Hangu - 0 EURO Hangu, Hangu , jud. Neamt

Teren sat Ruginesti com. Hangu, la DN 15 (Bicaz- Poiana Largului), apa si canalizare din reteua comunei, apa din sursa proprie- fantana, 100 m stalp en. electrica. Vizibilitate spre lacul Izvorul Muntelui si Muntele Ceahlau. In spate vecin cu padurea,

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Vanzare terenuri agricol 2500 mp Neamt, Hangu - 0 EURO Proprietar
Vanzare terenuri agricol 2500 mp Neamt, Hangu - 0 EURO Hangu, Hangu , jud. Neamt

Se vind 2500 mp teren cu vegetatie forestiera, in Com Hangu, jud. Neamt, sat Chiriteni, deschidere 23 m la Lacul Izvorul Muntelui. La marginea proprietatii exista trase utilitati. Posibilitate de constructie casa de locuit, cabana, ponton etc. Pret negociabil.

   Terenuri agricol

Vezi Detalii
Vanzare terenuri constructii Neamt, Hangu - 0 EURO Proprietar
Vanzare terenuri constructii Neamt, Hangu - 0 EURO Hangu, Hangu , jud. Neamt

Pretul final pentru o singura parcela, 2393mp, este de 9500 de euro si sunt 2 parcele egale. Daca nu cunoasteti zona va pot spune ca este amplasat in mijlocul mai multor obiective turistice: Durau, manastirile din nordul Moldovei, lacul rosu, cheile bicazului, etc.Terenul este situat in coada Lacului Bicaz, in intravilalnul comunei Hangu, judetul Neamt, la o distanta de 1Km de lacul Bicaz, pe valea riului Audia, la o altitudine de circa 700m, utilitati in apropier,cu panorama spre muntele Ceahlau.Exista toata documentatia necesara, certificat de urbanism.Utilitati in apropiere, la maxim 30m este casa locuita, deci cu utilitati. doar bucata de drum de la vecini pina la teren necesita imbunatatiri, deoarece el are acces cu masina.Terenul prezinta usoare denivelari, inerente reliefului de munte, dar pot fi nivelate usor si va pot facilita accesul la primarie pentru a primi sprijinul lor, in sensul sa va puna la dispozitie utilaje. De racordat la reteua de apa nu costa nimic, decit manopera si materialele.Daca doriti datesuplimentatre, contactati-ma.Actele nu pot dura foarte mult, deoarece totul este in regula. Drumul asfaltat din a 6a poza se afla la 300 m de teren , iar urmatoarele doua sunt pana la teren .

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.