Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:

Vanzare  terenuri constructii Neamt, Schitu Tarcau  - 6500 EURO Proprietar 6500 €
Vanzare terenuri constructii Neamt, Schitu Tarcau - 6500 EURO Schitu Tarcau, Schitu Tarcau , jud. Neamt

Vand teren 545 metri patrati pentru casa de vacanta la munte, in judetul Neamt, pe Valea Tarcaului, in apropierea Manastirii Sihastria Tarcaului, zona mirifica, fara poluare, drum asfaltat recent.

6500 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Vanzare  casa  2 camere Neamt, Schitu Tarcau  - 75000 EURO Proprietar 75000 €
Vanzare casa 2 camere Neamt, Schitu Tarcau - 75000 EURO Schitu Tarcau, Schitu Tarcau , jud. Neamt

Proprietar, vand casa de vacanta sau locuit permanent la munte, in localitatea Schitul Tarcaului, Neamt, la 800 de metri de Manastirea Sihastria Tarcaului, zona mirifica, padure de brad, fara poluare, la 20 de km de Bicaz. Casa a fost construita in 2008 pe un teren de 2400 de metri patrati, fundatie inaltata, are 2 dormitoare, living, bucatarie, 2 bai, terasa, garaj, centrala pe lemne, mini-statie de epurare, beci, loc de gratar amenajat.

75000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.