Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:

Vanzare  casa  4 camere Neamt, Vadurele (Candesti)  - 75000 EURO Proprietar 75000 €
Vanzare casa 4 camere Neamt, Vadurele (Candesti) - 75000 EURO , Vadurele (Candesti) , jud. Neamt

Casa in ansamblu rezidential Vadurele Se vinde casa intr-un complex rezidential de locuinte aflat in sat Vadurele , langa biserica, la 9 km fata de centru orasului Piatra Neamt. Casa are o suprafata utila de 220 mp, formata din parter , etaj si pod. Compartimentarea este astfel: Parter: inaltime: 3m compus din: bucatarie deschisa, debara, living, camera, baie si terase atat la bucatarie cat si la camera. Etaj: Camera de zi, 3 dormitoare, 2 bai si 3 balcoane. Casa este construita cu cele mai bune materiale astfel: caramida Porotherm 30 robust , planseu ceramic Porotherm(ofera un plus de confort si izolare termica net superioara),tigla Bramac Romana antracit (garantie 30 ani) .Ferestrele sunt din tamplarie de lemn stratificat de cea mai buna calitate cu 4 sticle de geam. Casa este imprejmuita pe 3 laturi, Casa are toate utilitatile necesare apa, gaz si curent. Suprafata terenului este de : 600mp si se poate extinde. Pentru orice detaliu va rugam sa ne contactati. Teleuca Albert: 743 - arata telefon - Buzoi Tudorel: 744 - arata telefon -

75000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.