Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:

Vanzare terenuri constructii Prahova, Bobolia - 19000 EURO Proprietar 19000 €
Vanzare terenuri constructii Prahova, Bobolia - 19000 EURO Bobolia, Bobolia , jud. Prahova

Cu adevarat o oportunitate si o tranzactie grozava, este ultima parcela ramasa din dezmembrarea unui teren intravilan de 12 000 mp, peisaj minunat, deschidere la drum de 70 m, utilitati "la poarta", posibilitate constructii, certificat de urbanism, acte clare, fara detalii ascunse. Oportunitate: toate celelalte parcele s-au vandut in mai putin de un an!

19000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Vanzare terenuri constructii Prahova, Bobolia - 0 EURO Proprietar
Vanzare terenuri constructii Prahova, Bobolia - 0 EURO Bobolia, Bobolia , jud. Prahova

Vand teren intravilan situat la sosea in sat bobolia jud prahova situat la 8km de Campina si la 8km de Breaza proprietar

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Vanzare casa 3 camere Prahova, Bobolia - 12500 EURO Proprietar 12500 €
Vanzare casa 3 camere Prahova, Bobolia - 12500 EURO Bobolia, Bobolia , jud. Prahova

NU MAI VENITI CU OFERTE MAI MICI DECAT PRETUL !!!! -Casa de vanzare in satul Bobolia la 7 Km de Campina, 30 km fata de Sinaia si la 25 km fata de Ploiesti. -Este construita din caramida. Au fost aduse imbunatatiri termopane si parchet. -CASA ESTE LOCUIBILA DAR NECESITA RENOVARE!!! -Suprafata teren 970m -Utilitati:apa, curent, internet -Zona foarte linistita in apropiere de padure (5 minute mers pe jos) aer si priveliste deosebita -gradina cu pomi fructiferi (meri si pruni) -accesul din DN1 se poate face pe 2 parti (Campina si Floresti) -Actele sunt in regula, totul pregatit pt vanzare -Ideala pt casa de vacanta -La 10 minute de mers pe jos fata de gara si la 5 minte fata de magazine si statiile de transport in comun!

12500 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare terenuri constructii Prahova, Bobolia - 42000 EURO Proprietar 42000 €
Vanzare terenuri constructii Prahova, Bobolia - 42000 EURO Bobolia, Bobolia , jud. Prahova

Lot intravilan extraordinar in zona linistita si retrasa, departe de poluarea, forfota si zgomotul cotidian. Situat pe un platou inconjurat de livezi de meri si pruni si padure. In imediata apropiere a utilitatilor. Terenul dispune de acte de tip nou (cadastru si intabulare). Pozitie ideala pentru accessul pe sosea (7km de DN1) si calea ferata (5km de statia Poiana - Campina). Parcelabil in maximum 4 terenuri individuale (in acest caz, pretul va creste la 13 Euro/mp).

42000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Vanzare terenuri constructii 3450 mp Prahova, Bobolia - 42000 EURO Proprietar 42000 €
Vanzare terenuri constructii 3450 mp Prahova, Bobolia - 42000 EURO Bobolia, Bobolia , jud. Prahova

Departe de lumea dezlantuita Lot intravilan extraordinar in zona linistita si retrasa, departe de poluarea, forfota si zgomotul cotidian. Situat pe un platou inconjurat de livezi de meri si pruni si padure. In imediata apropiere a utilitatilor. Terenul dispune de acte de tip nou (cadastru si intabulare). Pozitie ideala pentru accessul pe sosea (7km de DN1) si calea ferata (5km de statia Poiana - Campina). Parcelabil in maximum 4 terenuri individuale (in acest caz, pretul va creste la 13 Euro/mp).

42000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Vanzare terenuri constructii 1100 mp Prahova, Bobolia - 11000 EURO Proprietar 11000 €
Vanzare terenuri constructii 1100 mp Prahova, Bobolia - 11000 EURO Bobolia, Bobolia , jud. Prahova

Vanzare teren intravilan Vanzare teren intravilan situat la sosea in sat bobolia jud prahova situat la 8 km de orasul Campina si la 10 km de Breaza acte cadastru si intabulare, suprafata totala: 1100

11000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.