Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:

Campina-Breaza Provita p+1 Agentie - 0 comision - exclusivitate 69000 €
Campina-Breaza Provita p+1 Piatra (Provita de Jos), Piatra (Provita de Jos) , jud. Prahova

Vila cu 5 camere in suprafata utila de 135 mp e oferita spre vanzare in zona Piatra (Provita de Jos). Locuinta construita in anul 2012, are un regim de inaltime de 1 etaj si este amplasata pe un teren cu suprafata de 1000 mp. Are 2 bai, 1 balcoane 1 bucatarie, terasa si este racordata la urmatoarele utilitati: curent electric centrala proprie cablu. In apropiere se afla transport public Se preteaza pentru rezidential . Agentia Imobiliara Evimex va ofera spre vanzare o vila cu 5 camere, 2 bai, 1 balcoane, 1 bucatarie, terasa, suprafata utila 135 mp, situata pe strada Valceaua Sarata (Provita de Jos). Imobilul este refacut si inaltat in anul 2012, are parter si etaj, este complet mobilat si utilat. Este racordata la urmatoarele utilitati: curent electric, gaze intrnet si cablu. aceasta beneficiaza de centrala proprie . Se preteaza pentru rezidential

69000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Campina-Breaza Provita p+1 Agentie - 0 comision - exclusivitate 69000 €
Campina-Breaza Provita p+1 Piatra (Provita de Jos), Piatra (Provita de Jos) , jud. Prahova

Agentia Imobiliara Evimex va ofera spre vanzare o vila cu 5 camere, 2 bai, 1 balcoane, 1 bucatarie, terasa, suprafata utila 135 mp, situata pe strada Valceaua Sarata (Provita de Jos). Imobilul este refacut si inaltat in anul 2012, are parter si etaj, este complet mobilat si utilat. Este racordata la urmatoarele utilitati: curent electric, gaze intrnet si cablu. aceasta beneficiaza de centrala proprie . Se preteaza pentru rezidential

69000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.