Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:

Vanzare  spatii comercial Salaj, Ciumarna  - 120 EURO Proprietar 120 €
Vanzare spatii comercial Salaj, Ciumarna - 120 EURO Ciumarna, Ciumarna , jud. Salaj

Restaurant de vanzare Proprietar,vand imobilul-restaurant "La Montana",situat la 12 km de Zalau pe ruta Zalau-Cluj.Constructie P+M cu suprafata de aprox.300 mp ,la parter este amenajat un restaurant in functiune ,cu toate dotarile si clientela formata,la mansarda este un apartament compus din 2 dormitoare,bucatarie,living,dressing,baie.Incalzire centrala proprie.Alte informatii la telefonul 072958384.

120 €

   Spatii comercial

Vezi Detalii
Vanzare  spatii comercial Salaj, Ciumarna  - 120000 EURO Proprietar 120000 €
Vanzare spatii comercial Salaj, Ciumarna - 120000 EURO Ciumarna, Ciumarna , jud. Salaj

Restaurant La Montana 12 km de Zalau periferie Proprietar,vand imobilul-restaurant "La Montana",situat la 12 km de Zalau,pe ruta Zalau-Cluj .Constructia P+M cu suprafata aprox. de 260 mp.La parter este amenajat restaurantul in functiune cu toate dotarile si clientela formata,la mansarda este un apartament compus din 2 dormitoare,bucatarie,living,dressing,baie.Incalzire centrala proprie.Alte informatii la nr.de telefon -72958384

120000 €

   Spatii comercial

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.