Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:

Vanzare  casa  2 camere Salaj, Jac  - 8433 EURO Proprietar 8433 €
Vanzare casa 2 camere Salaj, Jac - 8433 EURO Jac, Jac , jud. Salaj

Casa din caramida cu 2 camere, hol,camara,grajd , gradina de 15 ari, pomi fructiferi

8433 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare  casa  3 camere Salaj, Jac  - 650000 EURO Proprietar 650000 €
Vanzare casa 3 camere Salaj, Jac - 650000 EURO Jac, Jac , jud. Salaj

Vand firma de tamplarie pe lemn masiv, linie de productie termopane pe lemn stratificat complet utilate si casa de locuit P+E+M. Proprietatea este amplasata pe o suprafata de 80 de ari. Aceasta cuprinde urmatoarele: - 1 hala de productie pentru usi, geamuri si altele din lemn masiv; - 1 hala de productie termopane lemn stratificat; - 1 hala pentru depozitarea materialelor; - 1 uscator de scanduri si alte materiale lemnoase; - 2 vestiare; - vopsitorie; - 3 depozite marfa; - 1 cladire de birouri; - showroom prezentare; - sala de mese; - 2 garaje; - piscina exterioara; - 1 casa de locuit P+E+M. Parterul este format din bucatarie, dormitor, birou, baie si terasa. Etajul este format din 3 dormitoare, o baie neechipata, o debara mare cu rafturi, un living mare si terasa. Mansarda este compartimentata in 4 camere + terasa. Accesul de la parter la etaj se face pe scarile interioare si exterioare, iar accesul de la etaj la mansarda se face pe scarile interioare. Cladirea de birouri contine pe langa acestea, showroom-ul, sala arhivare, 2 bai, sala de mese, 2 garaje si terasa. Poarta si usile de la garaje sunt automate. Tamplaria este complet utilata cu toate utilajele necesare pentru productie. Aceasta are acces direct din drumul judetean. Utilitati: apa curenta, curent trifazic, internet, televiziune, incalzire cu centrala pe lemne atat la casa cat si la cladirea de birouri. Curtea casei beneficiaza de o livada de peste 130 de fire de pomi fructiferi (meri, peri, caisi, ciresi, visini, pruni, piersici, nuci, corcodusi) si vita de vie. De asemenea proprietatea beneficiaza de spatii verzi, ronduri cu flori si gradina de zarzavaturi. *la cerere pot fi puse la dispozitie poze cu interiorul cladirilor si schita cu dimensiunile acestora. Daca nu se doreste continuarea pe directia de tamplarie, spatiile pot fi folosite si pentru alte scopuri. Casa poate fi folosita ca si pensiune, halele pot fi folosite pentru depozit sau pentru a deschide orice alta afacere si ideile pot continua. Pentru orice alte detalii, nu ezitati sa sunati la numarul din anunt.

650000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.