Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:

Vanzare  casa  3 camere Salaj, Moiad  - 28000 EURO Proprietar 28000 €
Vanzare casa 3 camere Salaj, Moiad - 28000 EURO Moiad, Moiad , jud. Salaj

Vand casa, curte si gradina cu suprafata totala de 31 de arii in sat Moiad nr. 48, judetul Salaj, front stradal 44 de metrii

28000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare  terenuri constructii Salaj, Moiad  - 46220 EURO Proprietar 46220 €
Vanzare terenuri constructii Salaj, Moiad - 46220 EURO Moiad, Moiad , jud. Salaj

Terenul este situat in intravilanul satului Moiad, comuna Sarmasag, jud.Salaj, (str. Europeana nr.1) pe partea dreapta a drumului national E81F intre Moiad si Bobota, avand suprafata de 1.1555 Ha si front pe DN de 131 metri. Pe teren se afla o cladire extratabulara care necesita renovare. La cerere se vinde si firma (SC) care este proprietarul terenului pentru accesarea fonduri nerambursabile la pret negociabil. Terenul este ideal pentru pensiune, benzinarie, spalatorie camioane si autoturisme. Pretul terenului este negociabil (4-11 eur / mp) in functie de suprafata necesara si nu include TVA.

46220 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.